Huawei Nova 4'ün yeni görselleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei Nova 4'ün yeni görselleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-06 15:52:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Gündemi en çok meşgul eden yeni akıllı telefonlardan biri olan Huawei Nova, tanıtımından önce bir kez daha görüntülendi.

2018’de akıllı telefon sektöründe büyük bir çıkış yakalayan Huawei, 2019’da daha iyisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Akıllı telefon dünyasını yeni modelleri ile sıkça meşgul eden Huawei, son dönemlerde yeni telefonu Huawei Nova 4 ile sık sık adından söz ettiriyor. Gündemde sürekli yer alan cihaza dair bugüne kadar pek çok bilgi sızdırıldı.  Samsung’un ekrana gömülü kamera ile yeni bir model çıkaracağı biliniyor. Fakat Huawei, bu konuda Nova 4 modeli ile rakibinden daha hızlı davranacak gibi duruyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtım tarihi de açıklanan Nova 4’ün son olarak yeni görselleri medyaya sızdı.

Huawei'den Android One Açıklaması GeldiHuawei'den Android One Açıklaması Geldi

Huawei Nova 4, tanıtımdan önce görüldü

Çentikli ekranın modasını, duyurduğu Infinity-O ekranlarla bitiren Samsung, rakiplerine de yeni bir seçenek sunmuş oldu. Sektörde çabuk kabul görülen Infinity-O ekranı, Huawei’nin yeni cihazı Nova 4’te de göreceğiz. Aynı zamanda yine Samsung’un kamerası ekrana gömülü gelecek olan modeline karşı, Nova 4 de aynı özelliğe sahip olacak.

Nova 4’ün tanıtım tarihi çok kısa bir süre önce açıklanmış ve 17 Aralık’ta görücüye çıkacağı bilgisi verilmişti. Tanıtım tarihine 2 haftadan kısa bir süre kalan cihaz yeni görselleri ile gündeme geldi. Bu görsellere bakıldığında, cihazın 3 kamera ile geleceği görülüyor. Kamera tasarımında P2o Pro modellerine benzeyen Nova 4, parmak izi okuyucuya sahip olmayacak. Kirin 980 işlemci ile gelmesi beklenen Nova 4’ün merak edilen diğer detayları, 17 Aralık’ta öğrenilecek.


Huawei Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında!Huawei Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında!
Huawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat ÇekecekHuawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat Çekecek
Huawei Nova 4 Tanıtım Tarihi AçıklandıHuawei Nova 4 Tanıtım Tarihi Açıklandı

PAYLAŞ