Huawei Nova 4 Tanıtım Tarihi Açıklandı - Haberler - indir.com

Huawei Nova 4 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-03 14:59:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Birçok akıllı telefon üreticisinin 2019 ile beraber ekrana gömülü sistemleri ile dikkat çekmesi bekleniyor. Bildiğiniz üzere 2018 yılı üretici markaların daha çok çerçevesiz ve çentikli ekranlara yönelik girişimleri olduğu bir sene olarak geride kalıyor. Ancak yeni yıl ile beraber çerçeveleri ve çentikleri tamamen kaldırmayı hedefleyen markalar bu noktada kızaklı yapıya sahip veya gömülü teknolojilere yönelik çalışmalarını sürdürüyorlar. Her markadan ekrana gömülü kamera sistemine sahip bir model beklenirken Huawei tarafında ise ekrana gömülü kamera sistemine sahip ilk modelin resmi tanıtım tarihi açıklandı. İşte merakla beklenen yeni Huawei Nova 4 tanıtım tarihi ve sunmuş olduğu teknik özellikler.

Huawei Nova 4 Özellikleri

Huawei Mate 20 Pro Resmi Türkiye Fiyatı AçıklandıHuawei Mate 20 Pro Resmi Türkiye Fiyatı Açıklandı

Huawei’nin bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden Nova 4 modeli hakkında nihayet beklenen gelişme yaşandı ve cihazın tanıtım tarihi resmi olarak açıklanmış oldu. Nova 3 modelinin devamı niteliğinde gelecek olan Nova 4 modeli ile artık çentikli ekranı Huawei’de kaldırmış oluyor. Bu sayede bu yeni modeli Huawei’nin ilk ekrana gömülü kamera sistemine sahip cihazı olarak göreceğiz. Bu sayede yeni model ekran kasa oranı tarafında ciddi bir rakam ile gelirken Huawei’nin kamera deliği tarafında ekranın sol üst köşesine bir konumlandırma yapacağı da belli olan detaylar arasında yer alıyor.

Yeni Nova 4 modelinin olası teknik özelliklerine baktığımızda ise cihazda 7 nm üretim sürecine sahip Kirin 980 işlemcisini görüyoruz. Mate 20 Pro modeline de güç veren bu işlemci haricinde cihazın 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama özelliklerine sahip olması bekleniyor. Ekrandan parmak izi sensörüne sahip olan Nova 4 cihazı Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber EMUI 9.0 arayüzüne sahip olacak. Cihazın Weibo tarafında paylaşılan görseline göre resmi tanıtım tarihi 17 Aralık olarak belirlenmiş durumda.


Huawei Akıllı Telefon Pazarının Liderliğine Göz KoyduHuawei Akıllı Telefon Pazarının Liderliğine Göz Koydu
Huawei Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında!Huawei Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında!
Huawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat ÇekecekHuawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat Çekecek

PAYLAŞ