Huawei Nova 4 Basın Görselleri Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei Nova 4 Basın Görselleri Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-14 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin 17 Aralık ile beraber resmi olarak tanıtılması beklenen Huawei Nova 4 için bir süredir sızıntılar gelmeye devam ederken şimdi ise cihazın resmi basın görselleri sızdırıldı. Modelin öne çıkması beklenen tasarım detayları ise bu görseller ile beraber belli olmuş oldu. Huawei Nova 4 modeli sahip olduğu ön kamera entegre özelliği ile dikkatleri üzerine toplayan modellerden olacak. Özellikle pazara baktığımız zaman Samsung’un Galaxy A8s ve Honor View 20 gibi modellere yeni Nova 4’ün rakip olması bekleniyor. Cihaz ayrıca tasarım çizgilerinin yanı sıra sahip olduğu kırmızıdan mora ve mordan maviye gibi renk seçenekleri dikkatleri çekiyor. Ayrıca modelin birde siyah ve açık tonlardan geçişli bir renk seçeneği de bulunuyor.

Huawei Nova 4 Hakkında Tüm Bilinenler

Huawei Nova 4 Tanıtım Tarihi AçıklandıHuawei Nova 4 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Bu yeni cihazın tahmini olarak 290 dolar fiyat etiketlerinde olması bekleniyor. Parmak izi sensörü cihazın arka yüzeyinde yer alacakken, arka tasarımı sahip olduğu Mate 20 Pro benzerliği ile bir hayli şık görünüyor. Model sadece tasarımı ile değil sahip olduğu donanım özellikleriyle de ön plana çıkan bir model olacak. Baktığımız zaman cihazda 6.41 inç boyuta sahip 2310 x 1080 piksellik bir çözünürlük bulunacak. Arka yüzeyde 48 megapiksellik üçlü kamera sisteminin yer alması beklenirken, 3750 mAh’lik bir pili göreceğiz. İşlemci tarafında Kirin 710 modeline sahip olacak olan cihazın 6 ve 8 GB RAM seçenekleri bulunacak.

Android 9.0 Pie ile beraber kutudan çıkış yapacak modelin EMUI 9.0 arayüzü bulunacak. GPU Turbo teknolojisine de sahip olacak cihazda 128 GB dahili depolama ve micro SD kart yuvası desteğini de göreceğiz. Cihazın ön yüzeyinde ise yapay zeka destekli 25 megapiksellik bir kamera bulunacak.  


Huawei Nova 4'ün yeni görselleri sızdırıldıHuawei Nova 4'ün yeni görselleri sızdırıldı
Infinity-O Tasarımlı Huawei Nova 4'ün Tüm Özellikleri Belli OlduInfinity-O Tasarımlı Huawei Nova 4'ün Tüm Özellikleri Belli Oldu
Huawei Nova 4, Huawei Nova 4, "Bal Kırmızısı" rengi ile karşımıza çıkıyor!

PAYLAŞ