Huawei Nova 4,

Huawei Nova 4, "Bal Kırmızısı" rengi ile karşımıza çıkıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-14 10:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi olan Huawei, yeni amiral gemisi olacak olan Nova 4'ün Bal Kırmızısı rengini gösteren yeni bir resim yayınladı. Huawei şirketinin yeni amiral gemisi olacak olan Nova 4, karşımıza Kirin 980 işlemci ve üç adet arka kamera ile çıkacak. Ayrıca renginin de çok şık olduğunu söyleyebiliriz. İşte Huawei Nova 4, "Bal Kırmızısı" rengi ile karşımıza çıkıyor!

Huawei Nova 4, "Bal Kırmızısı" rengi ile karşımıza çıkıyor!

Çinli telefon üreticisi olan Huawei, yakında tanıtacağı Nova 4 hakkında "Bal Kırmızısı" varyantını gösteren yeni bir resim paylaştı. Karşımıza şık kırmızı ve mor renklerin birleşimi ile degrade renk kaplamasına sahip olan muhteşem bir model çıkacak diyebiliriz. Son derece şık olan bu modelin resmine bakıldığında, üçlü arka kamera sistemi ile geleceğini anlıyoruz. Kamera sensörlerinin hemen altında ise LED flaş kısmı yer alıyor. Ayrıca arka panelde birde parmak izi sensörü bulunuyor. Bu parmak izi sensörü "48MP AI Camera" yazısı ve Huawei markası da dikkat çeken kısımlar arasında yerini alıyor. 

Huawei Enjoy 9 tanıtıldı. Peki özellikleri neler?Huawei Enjoy 9 tanıtıldı. Peki özellikleri neler?

Çinli akıllı telefon üreticisi olan Huawei, yeni amiral gemisi olacak olan Nova 4'ü 17 Aralık tarihinde düzenlenecek olan lansman için hazırladığı posteri bizlerle paylaştı. Bu posterde gördüğümüz kadarıyla, ekranın ön kamerayı bulundurduğu kısımda küçük bir delik olacak. Huawei şirketi de bu bilgiyi doğrulamıştı. Huawei Nova 4'ün üst versiyonu 48 MP + 16 MP + 2 MP'lik üçlü kamera sistemine sahip olacak. Standart versiyonu ise 20 MP + 16 MP + 2MP kamera sensörlerine sahip olacak.

Üçlü kamera sisteminin ana sensördeki farklılık haricinde telefonun her iki versiyonunda da aynı özellikler bulunuyor. Nova 4, 6.4 inç boyutunda FHD+ ekrana sahip, Kirin 980 işlemcisine bulunduran, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunduran bir cihaz olacak. Ayrıca cihazda 25 MP yapay zeka özellikle ön kamera ve 3750mAh'lık pil bulunurken 4G VoLTE gibi özelliklerinde geleceği söyleniyor. Cihaz sadece bal kırmızısı renkte değil, beyaz, siyah, mavi ve kırmızı degrade renklerinde çıkacak.


Huawei ve Çin, Apple'a en büyük darbeyi vurmak için hazırlanıyorHuawei ve Çin, Apple'a en büyük darbeyi vurmak için hazırlanıyor
HUAWEI Mate 20 Pro'nun gözünden: Fener ve BalatHUAWEI Mate 20 Pro'nun gözünden: Fener ve Balat
Huawei P Smart 2019 Tanıtılmadan Satışa ÇıktıHuawei P Smart 2019 Tanıtılmadan Satışa Çıktı

PAYLAŞ