Huawei Nova 3 sonunda görüntülendi ! - Haberler - indir.com

Huawei Nova 3 sonunda görüntülendi !

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-11 16:17:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Huawei , son yıllarda çıkardığı akıllı telefon modelleri ile kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu bağlamda kullanıcıların yeni gözdesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Huawei , özellikle son olarak çıkardığı amiral gemisi P20 ile akıllı telefon piyasasında zirvelere oynamaya başlamış durumda. İştah kabartan akıllı telefon sektöründeki pastadan payını almak isteyen Huawei bu bağlamda Mate 10 ve P20 serilerinde beklenen ilgiyi yakalamasıyla yeni telefon modellerini sektöre kazandırmayı planlıyor. Dünyanın ilk 3 kameralı akıllı telefonunu piyasaya süren Huawei bu yükselişini ülkemizle beraber tüm dünyada da sürdürmeye devam ettiriyor.

Huawei' in son günlerde oldukça fazla dillendirilen yeni akıllı telefonu Nova 3 , çalışırken görüntülerinin yer aldığı görsellerin ortaya çıkması ile büyük yankı uyandırdı. Resmi lansmanını 18 Temmuz günü gerçekleştirecek olan Nova 3 , teknik detayları ile de kullanıcıların ilgisini üzerine çekiyor. Yeni amiral gemilerinde kullanılan ve oldukça beğenilen yerli işlemcisi Kirin 970 ile devam etme kararı alan Huawei , yeni akıllı telefonu Nova 3' de de bu işlemciyi kullanacak. Yeni telefon modelinde 6 GB RAM bulunurken ekran olarak diğer Huawei akıllı telefon modellerine göre daha kalın bir çentikli ekran tercih edilecek. Ayrıca ekranlardaki çözünürlük ise 2340x1080p olacak.

Ekrandaki çentiğin diğer Huawei modellerinden daha kalın olmasının sebeplerinden birisi ise ön kısımda yer alan 24 MB ve 2MB kameranın yerleşimi olarak gösteriliyor. Nova 3' ün arka kısmında ise 16 MB ve 24 MB olmak üzere çift kamera yer alacak. Telefonda dahili depolama birimi olarak 64GB ve 128GB olmak üzere iki farklı seçeneğin bulunacağı bilinirken cihaz 3650mAH batarya kapasitesine sahip olacak ve Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile birlikte gelecek.

 





PAYLAŞ