Huawei Müzik Avrupa'da kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

Huawei Müzik Avrupa'da kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-18 14:30:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google Servisleri’ni cihazlarına ekleyemeyen Huawei kendi ekosistemini geliştirmeye hız kesmeden devam ediyor. Google uygulamalarına alternatif uygulamalar geliştiren şirket Huawei Music’i kullanıma sundu.

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden olan Huawei, AMD ambargosu nedeniyle Android lisanslarını kaybetmişti. Son yılların en hızlı yükselen Çin markası olarak büyük bir başarı elde eden şirket bu ambargoyla birlikte yerini diğer şirketlere bırakmak zorunda kalmıştı. Ancak bu durumu uzun vadede tersine çevirmeyi amaçlayan şirket bir süredir kendi ekosistemini geliştirebilmek için uğraşıyor. Bunun için Huawei Mobile Services(HMS) geliştirmeye başlayan Çin merkezli teknoloji devi, kendi kullanıcılarına haber akışı sunabilmek için “Squid”de de anlaşma sağlamıştı. Hizmet ağını iyice genişletmek isteyen Huawei bu hamlesinin ardından Huawei Music'i de kullanıma sundu.

Huawei 2020'de Satışlarında Düşüş BekliyorHuawei 2020'de Satışlarında Düşüş Bekliyor

Huawei Music kullanıma sunuldu!

İlk olarak 2018 senesinde Avrupa için duyurulan Huawei Music, gün itibariyle aktif hale gelmiş bulunuyor. henüz popüler müzik servisleri kadar geniş bir içeriğe sahip olmayan Huawei Music’, Huawei kullanıcıları için büyük bir önem taşıyor. Kullanıcılarına bu alanda alternatif bir dijital müzik kütüphanesi sunmayı başaran şirket bu açıdan müşterilerini rahatlatmış olacak.

Huawei'den dikkat çeken AppGallery tanıtımı

Google’dan bağımsızlaşmasını daha kolay bir hale getirmek için kullanıcılarını kendi ekosisteminde yer alan servislere yönlendiren şirket aslında bu açıdan Apple’ın taktiğini izlediğini söylemek yanlış olmaz.

Şimdilik sadece Avrupa’daki kullanıcıların kullanımına sunulan Huawei Music’i kullanmak için kullanıcıların yapması gereken tek şey servisi Huawei AppGalery üzerinden indirmek. Bunun yanı sıra Huawei Music artık Honor ve Huawei telefonlarında da ön yüklü olarak gelecek.

Oldukça basit bir arayüze sahip olan Huawei Music, diğer müzik servisleri gibi kütüphane içinde çevrimdışı müzik dinlemeyi, çalma listesi oluşturmayı ve radyo istasyonlarını takip etmeyi mümkün kılıyor.

İlerleyen günlerde daha geniş bir kütüphaneye sahip olacak Huawei Music önümüzdeki günlerde tüm dünyada kullanıma sunulacak. Uygun bir fiyattan kullanıma sunulan Huawei Music servisinin abonelik ücreti Avrupa’da 9.99 Euro. İlerleyen günlerde Türkiye’de de kullanıma sunulacak servisin Türkiye fiyatı ise henüz bilinmiyor. Huawei Music'le ilgili gelişmeler hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Huawei açılan yeni dava şirketi 5G teknolojisinde kısıtlayabilir!Huawei açılan yeni dava şirketi 5G teknolojisinde kısıtlayabilir!
ABD Huawei yasağını kaldıracak mı?ABD Huawei yasağını kaldıracak mı?

PAYLAŞ