Huawei MateView monitörünü tanıttı - Haberler - indir.com

Huawei MateView monitörünü tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-04 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

HUAWEI MateView, ekranda en küçük ayrıntıların bile aslında en uygun şekilde yeniden üretildiği üstün görüntüleme deneyimi yaşatan 3840 × 2560 doğal çözünürlüğü destekleyen 28,2 inç 3:2 panele sahip profesyonel düzeyde bir monitördür. Üretim sırasında profesyonel şekilde kalibre edilen her monitör sRGB modunda ΔE <1 ve DCI-P3 modunda ΔE <2 renk doğruluğu derecesine sahip oluyor. 

VESA DisplayHDR 400 sertifikasına sahip HUAWEI MateView ile kullanıcılar görüntülerde bulunan daha koyu alanlarda gizlenen ayrıntıları fark etmek adına herhangi bir sorunla karşılaşmayacaklar. Kullanıcılar, DCI-P3 renk gamının yüzde 98’ini ve sRGB renk gamının yüzde 100’ünü destekleme gücüne sahip Huawei MateView ile ekrandaki etkileyici renk genişliğinden keyif alabilirler.  HUAWEI MateBook serisindeki birçok dizüstü bilgisayar ekranı gibi HUWAEI MateView da TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık ve Flicker Free sertifikası ile zararlı ışık emisyonlarını etkili bir şekilde filtreleme ve ekran titremelerinin neden olduğu olası bir göz yorgunluğunu da azaltma özelliğine sahiptir. 

Huawei Watch 3 yeni sağlık sensörleriyle geliyorHuawei Watch 3 yeni sağlık sensörleriyle geliyor

Kablolu ve kablosuz bağlantı özelliği

Çin merkezli akıllı cihaz üretici Huawei telekomünikasyonlarından faydalanan Huawei MateView, sadece kablo bağlantılarını destekle yetinmeyip, aynı zamanda kullanıcıların cep telefonlarını, dizüstü bilgisayarlarını ve tabletlerini de monitöre kablosuz bir şekilde bağlamalarına imkan tanınıyor. Huawei MateView sadece akıllı cep telefon OneHop yansıtmasını destekleme kalmayıp aynı zamanda kullanıcıların masaüstü modunu kablosuz bir şekilde başlatmasını da destekliyor. Bu mod ile kullanıcılar, akıllı cep telefonlarının bilgi işlem gücünden sorunsuz bir şekilde faydalanabilir. Monitörün arka kısmında ise iki adet USB-C bağlantı noktası, iki adet USB-A bağlantı noktası, bir Mini DisplayPort ve bir 3,5 mm ses jakı var. Huawei MateView'e bağlı olan mouse ve klavyeler, dizüstü bilgisayar ve akıllı cep telefonlar gibi bağlı olan cihazlar adına gezinme ve çevre birimleri yapmalarına imkan tanınır. 

Pek çok ayrıntıyı vurgulayan minimalist tasarım

Ünlü ressam Wassily Kandinsky’nin kompozisyonlarından ve Fütürizm kavramından esinlenerek tasarlanan Huawei MateView, geleneksel monitörlerde bulunan hacimli arka plakaları geride bırakıyor: Bunun yerine ise geometrik bir tasarıma sahip olan ince ayrıntılarla dolu minimalist bir görünüm için yenilikçi bir manyetik arka panel özelliği sunuyor. 

Huawei MateView, kullanıcılar için son derece sürükletici bir izleme deneyimi sunmak adına yüzde 94 oranında ekran gövde oranı ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Buna ek olarak ise Huawei MateView, ilk olarak yüksekliği ayarlanabilir entegre montaj aparatına ile beraber sunuluyor. Monitörün tasarımı gereğince ana kartı panelden ayrılarak, kullanıcılar için tek parmak yükseklik ve eğilimlerini tercihlerine göre ayarlamalarına imkan tanınıyor. 

HUAWEI Smart Bar, yeni bir UI kontrol deneyimi ile geliyor

Sezgisel olmayan bir ekran ayarları menüsü ile sunulacak olan geleneksel monitörlerin aksine Huawei MateView kullanıcıların giriş kaynağı ve ses seviyesi gibi ekran ayarlarını kolay bir şekilde yapmaları için kullanıcı dostu bir arayüz ile tasarlanmıştır. 

 


Huawei FreeBuds 4 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHuawei FreeBuds 4 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
Huawei'den 3nm işlemci hamlesi geliyorHuawei'den 3nm işlemci hamlesi geliyor
HarmonyOS işletim sistemiyle gelecek ilk model Huawei P50'nin tanıtım tarihi açıklandıHarmonyOS işletim sistemiyle gelecek ilk model Huawei P50'nin tanıtım tarihi açıklandı

PAYLAŞ