Huawei MatePad Pro resmi tanıtım videosu geldi - Haberler - indir.com

Huawei MatePad Pro resmi tanıtım videosu geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-21 19:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Huawei’nin 25 Kasım tarihinde tanıtacağı yeni tablet modeli olan MatePad Pro’nun şirket bazı özelliklerini içeren kısa tanıtım videosunu paylaştı. Çinli şirket kullanıcıların heyecanını diri tutmak adına yeni bir tanıtım videosunu yayınladı. Huawei MatePad Pro’nun tanıtılmasına az bir zaman kala, cihaza dair birçok sızıntı piyasaya düşmüştü. Şimdi ise tablet hakkında yüksek bir beklenti bulunurken, 25 Kasım’da Çin’in Şangay kentinte gerçekleşecek olan etkinlikle beraber model lanse edilecek. Lansman öncesinde yayınlanan MatePad Pro ile beraber cihaz ne gibi özellikler sunuyor gelin bakalım.

Huawei MatePad Pro Tasarım Detayları

Söz konusu video ile beraber cihazın bazı özellikleri de doğrulanmış oluyor. 16 saniyelik olarak yayınlanan video ile beraber MatePad Pro’nun sağ üst kısmında yatay olarak konumlandırılan çift arka kamera sistemini görüyoruz. Apple’ın iPad Pro modelinde olduğu gibi manyetik klavye ve ekran kalemiyle geleceği kesinleşen bu tablet modelinin delikli ekran tasarımı bulunuyor. Cihazın geekbench testlerinden ortaya çıkan donanım detaylarına göre tek çekirdekte 3808 puan ve çoklu çekirdek testlerde ise 11832 puan almayı başarıyor. Diğer yandan 1.84 Ghz hıza sahip sekiz çekirdekli Kirin 990 işlemci seti ve 6 GB RAM belleğini görüyoruz. Ayrıca modelin Android 10 ile geleceği de kesinleşenler arasında bulunuyor.

Huawei, kaç adet P30 satıldığını açıkladıHuawei, kaç adet P30 satıldığını açıkladı

Bunlara ek olarak model 40W Huawei SuperCharge ve 5G desteğine sahip olması da bekleniyor. 25 Kasım’da Çin’de gerçekleşecek olan etkinlik ile beraber modelin tüm detaylarını resmi olarak göreceğiz.




Huawei Y9s özellikleri ve fiyatıHuawei Y9s özellikleri ve fiyatı
Huawei ambargosu konusunda flaş gelişmeHuawei ambargosu konusunda flaş gelişme

PAYLAŞ