Huawei MatePad Pro hakkında dikkat çeken detaylar - Haberler - indir.com

Huawei MatePad Pro hakkında dikkat çeken detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-11 21:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Huawei tarafından üretilen ve özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayan yeni tablet Huawei MatePad Pro, AppGallery, çoklu ekran ve Huawei  App Multiplayer gibi özelliklerle geliyor. Huawei AppGallery , her biri kolay tarama deneyimi ile arama yapabilen haber, eğlence ve daha fazlasını içeren 18 kategoride uygulamaları bölümlere ayırıyor. AppGallery haricindeki kullanıcılar, istedikleri uygulamaları direk olarak uygulamanın kendi resmi sitesi üzerinden indirebiliyor. Huawei, Huawei Browser içerisinde bir uygulama arama aracı entegre etmiş durumdadır. Bu sayede kullanıcılar herhangi bir internet sayfası arar gibi uygulamayı aratıp, direk olarak indirme işlemini gerçekleştirebilirler. 

Huawei MatePad Pro'da dikkat çeken bir diğer önemli özellik ise Huawei  Share çoklu ekran desteğidir. EMUI 10 ve üst Huawei veya Magic UI 3.0 ve üstü Honor markalı akıllı cep telefon kullanıcıları tabletle bağlantı kurarak işlem yapmanıza izin veriyor. Kullanıcılar aynı zamanda Huawei'nin Phone Clone uygulaması ile kullandıkları cihaz her ne olursa olsun tüm verilerini, ayarlarını, fotoğraf galerilerini ve kullanmış oldukları uygulamaları MatePad Pro'ya aktarabiliyorlar. Phone Clone işlemi sonucunda kullanıcılar, akıllı cep telefonlarında her ne uygulama kullanıyorsa aynılarını Huawei MatePad Pro'da kullanmaya başlayabiliyor. 

Huawei Y5p ve Y6p'nin Türkiye'deki fiyat etiketi belli olduHuawei Y5p ve Y6p'nin Türkiye'deki fiyat etiketi belli oldu

Huawei MatePad Pro çoklu pencere özelliği sunuyor

Söz konusu tablet bununla beraber çoklu pencere özelliği desteği de sunuyor. Çoklu pencere özelliğiyle aynı anda iki uygulama yan yan kullanılabiliyor. Bu duruma örnek vermek gerekirse bir video izlerken ekranın diğer yarısında internet tarayıcısı çalıştırılabiliyor. Hatta bunların da üzerinde hesap makinesini üçüncü bir uygulama olarak da açabiliyor. Huawei'in bu yeni tabletinde dikkat çeken bir diğer detay ise App Multiplier. Bu özellik ise bir uygulamayı iki ayrı pencere bölüyor. Yatay yönlendirmeden en iyi şekilde faydalanan bu özellik pencerelerin boyutunu ayarlamaya izin veriyor. Pencerelerin boyutu sadece kenarlığı sürükleyerek ihtiyacınıza uyacak şekilde ayarlamak mümkün. 


Resmi olarak tanıtılan Huawei P Smart özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei P Smart özellikleri ve fiyatı
Huawei P50 serisi Mart 2021'de tanıtılabilirHuawei P50 serisi Mart 2021'de tanıtılabilir
ABD ve Huawei gerilimi, TSMC gelirlerini etkileyebilirABD ve Huawei gerilimi, TSMC gelirlerini etkileyebilir

PAYLAŞ