Huawei MateBook X Pro Tanıtımını Barselona'da Gerçekleştirdi - Haberler - indir.com

Huawei MateBook X Pro Tanıtımını Barselona'da Gerçekleştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-25 09:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Huawei, üstün teknolojik özelliklere sahip yeni dizüstü bilgisayarı Huawei Matebook X Pro’nun tanıtımını Barselona'da gerçekleştirdi. Yeni amiral gemisi Ultra FullView dizüstü bilgisayar mobil zekayı ve bağlanabilirliği yeniden tanımlarken tüketicilere de eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

Barselona, 24.02.2020- Huawei, ilk FullView dizüstü bilgisayarı Huawei MateBook X Pro'yu 2018 yılında tanımını yapmıştı. Böylece, taşınabilirliği, birinci sınıf bir FullView ekranı, üstün performansı ve akıllı bağlantı özelliklerini bir araya getiren ilk Huawei MateBook X Pro, minimum çerçeve dizüstü bilgisayarların çağını da müjdelemişti.

Samsung Galaxy Note 20 geliyorSamsung Galaxy Note 20 geliyor

Huawei PC ve Tablet Ürün Bölümü Başkanı Wang Yinfeng ürün hakkında yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

Ultra ince bir amiral gemisi dizüstü bilgisayarı olan yeni Huawei MateBook X Pro, Huawei’nin benzersiz tasarım anlayışını ve mükemmel işçiliğini gözler önüne seriyor. Bu arada, dokunmatik özellikli Ultra FullView ekran, güç tüketimi, performans ve tüm senaryo bağlantılarındaki atılımlar tüketicilerin her zaman, her yerde üretken kalmalarını sağlıyor. Birinci sınıf estetik, yenilikçi teknoloji ve zeka MateBook X Pro Serisi’nin DNA'sında yer alıyor ve en son tanıttığımız MateBook X Pro bu mirası örneklendiriyor. Şimdiye kadarki en güçlü, portatif, akıllı ve çok amaçlı cihazımızı tüketicilere sunmaktan heyecan duyuyoruz.

Nefes Kesen Ultra FullView Deneyimi

Huawei MateBook X Pro, yüksek kaliteli bir yaşam sürdüren kullanıcılarının yanı sıra profesyonel içerik oluşturuculara uygun olarak da üretildi. Yeni Huawei MateBook X Pro, dış cepheye pürüzsüz bir his sunan birinci sınıf kalite CNC ile işlenmiş metalik bir gövdeye sahip.  Huawei MateBook X Pro, Mystic Silver, Space Grey renklerine ek olarak Emerald Green renk seçeneğiyle de geliyor.

Üstün Performans ve Maksimum Verimlilik

Hafif ve kolay taşınabilir yeni Huawei  MateBook X Pro, 10.Nesil Intel Core i7-10510U ve i5-10210U ile ödünsüz bir performans sağlıyor. 2GB GDDR5 üzerinde çalışan NVIDIA GeForce MX250 ile donatılmış olan yeni Huawei MateBook X Pro, oyun ve multimedya içerik tüketimine kadar bütün senaryolarda sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. 

Sorunsuz bir üretkenlik aracı olmasının yanı sıra üstün bir ses deneyimi de sunan dört adet hopörlere sahip. Bu güçlü hoparlörlerle mobil eğlencenin tadını çıkarırken aksiyonun da tam ortasında olduğunuzu hissedebiliyorsunuz.

Kullanıcıların uzun soluklu bir kullanım deneyimlemesi için Huawei MateBook X Pro büyük bir 56Wh pil içeriyor. 

Ayrıca tüm bunlara ek olarak Huawei MateBook X Pro bir dizi şarj çıkışı ile kullanılabilen 65 W Tip C taşınabilir adaptörle birlikte geliyor. Hatta bazı telefonlar için Huawei SuperCharge'ı da destekliyor.

Akıllı Bağlantılar: Huawei Share

Çoklu Ekran Uyumu (Multi-screen Collaboration), sadece dizüstü bilgisayar ile akıllı telefon arasında dosya transferini sağlamakla kalmıyor ayrıca dizüstü bilgisayar ile akıllı telefon arasında problemsiz bir iş birliğini de sağlıyor.

Akıllı cihaz yeniliğinde öncü firmalardan olan Huawei, en iyi kullanıcı deneyimini sağlamak için  teknolojik uzmanlığını Huawei MateBook X Pro'ya uyguluyor. Parmak İzi Güç Düğmesi ve gömme kamera gibi sektördeki ilk teknolojiler kullanışlı, benzersiz bir deneyim sunuyor.



PAYLAŞ