Huawei Matebook X Pro Özellikleri - Haberler - indir.com

Huawei Matebook X Pro Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-07 21:47:41
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Telefon konusunda ilerleyen Huawei sonunda bilgisayar üretimine ilk adımını attı. Huawei geçtiğimiz günlerde bahsettiği Laptop'un özelliklerini resmi olarak yayınladı. İşte O Özellikler!

Tasarım Harikası!

Huawei Matebook X Pro'nun tek parça alüminyum gövdesi sizi kendisini almaya zorluyor.Matebook X Pro, 3000x2000 çözünürlüğünde dokunmatik LTPS ekrana sahip. 'Mystic Silver' ve 'Space Gray' gibi tanıdık gelen iki farklı renk seçeneği ile geliyor ve  Matebook X Pro, 13 inçlik bir ekran ile geliyor.

Matebook X Pro, klavye deneyimi konusunda çok başarılı bir cihaz. Cihazın giriş-çıkışları ise şöyle; sol kısımda biri Thunderbolt 3 destekli ve kulaklık girişi olmak üzere iki adet USB-C portu, sağ tarafta ise bir adet standart USB-A portu yer alıyor. 

Matebook X Pro'nun ekranı,  parmak izi tutmayan bir yapıya sahip. 3000x2000 çözünürlüğüyle hiçbir şekilde sizin canınızı sıkmayacak.

Aşırı Performans!

 En üst modelinde 8. nesil Intel Core i7-855U işlemcisini barındıran Matebook X Pro, 16 GB RAM ve 512 GB SSD ile sağlam bir performans almanızı sağlıyor. Intel'in UHD 620 grafik kartına ek olarak, harici Nvidia GeForce MX150 ekran kartına sahip Matebook X Pro, 57.4Wh'lik bir bataryadan güç alıyor.





PAYLAŞ