Huawei MateBook Modelleri Türkiye'ye Geliyor - Haberler - indir.com

Huawei MateBook Modelleri Türkiye'ye Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 09:05:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji açısından oldukça zengin bir ay geçirdik. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen MWC 2019 etkinliğinde tanıtılan Huawei MateBook modelleri yakın zamanda Türkiye pazarında yer alacak. Gerek akıllı cihaz gerek teknolojik aletler konusunda oldukça başarılı bir çizgide ilerleyen Huawei, MateBook serisini Türkiye'de bulunan satış noktalarında satışa sunacağının müjdesini verdi. 

Huawei MateBook serisi Türkiye pazarında yerini alıyor

MWC 2019 etkinliğinde karşımıza çıkan Huawei MateBook modelleri teknoloji severler için büyük bir yenilik olacak gibi gözüküyor. Yapılan açıklamalara göre yakın zamanda Türkiye satış noktalarında yerini almaya hazırlanan Huawei MateBook serisi oldukça dikkat çekecek gibi gözüküyor. %91 ekran gövde oranına sahip olan Huawei MateBook X Pro, eskisinden çok daha ince ve gelişmiş özelliklere sahip olarak karşımıza çıkacak. Güncellenmiş işlemci sistemi ve grafik kartı, daha hızlı Wi-Five ile daha ince bir tasarıma sahip olan MateBook X Pro, 14 inç ekran, 3000 x 2000 piksel çözünürlük ile karşımıza çıkacak. 

Huawei Matebook X Pro ÖzellikleriHuawei Matebook X Pro Özellikleri

Etkinlikte oldukça büyük ilgi toplayan Huawei MateBook cihazlar şimdiden merak edilmeye başladı. Bilinen kamera sisteminin aksine ekranı her zamankinden büyük tutmaya yönelik hareket eden Huawei, kamera sistemini gizleyerek tasarlamıştır. Klavye sisteminin üzerinden aktif hale getirilen kamera cihaz üzerinde oldukça küçük bir alan kapsıyor. Dış tasarımın yanı sıra bilgisayarların iç tasarımına bakacak olursak 8. nesil Intel Core i7-8565U ve NVIDIA GeForce MX250 grafik kartı ile karşı karşıya geliyoruz. Bir çok çeşidin aksine sadece gümüş ve gri renk seçeneklerine sahip olan bilgisayarların oldukça güçlü olacağı bekleniyor. 

Dörtlü hoparlör sistemi, Thunderbolt 3 portu ve 1733 Mb / sn'ye kadar WiFi aktarım hızı desteğine sahip olan bilgisayarlar donanımsal açıdan son derece zengin olarak kullanıcıları tatmin edecek seviyede olacak. Tüm bu özelliklerin yanı sıra Huawei bilgisayarların Huawei akıllı cep telefonlar ile uyumlu olarak çalışan bir sistem sunuyor. Böylelikle NFC üzerinden akıllı cihazınızda bulunan fotoğraf ve videolarını hızlı bir şekilde bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Akıllı cihazınızı sayede bilgisayarınıza dokundurarak veri akışı sağlayabilirsiniz. Şimdilik Huawei MateBook X Pro'nun başlangıç fiyatı 1599 Euro olacak, en üst modelinin ise, 1999 Euro üzerinden satışa sunulacak. Teknoloji pazarına oldukça başarılı giriş yapmayı başaran Huawei MateBook serisi Türkiye'de de heyecanla bekleniyor. 

Huawei MateBook Serisinin Özellikleri 

Huawei MateBook X Pro, 13.9 inç 3000 x 2000 piksel dokunmatik ekran, Intel i7 8565U işlemci, Nvidia MX250 ekran kartı, 256 ya da 1 TB PCIe SSD kapasite imkanı, 8 ya da 16 GB RAM özelliği ve 57.4 Watt pil özelliklerine sahip olacak. MateBook 13 ve 14 ise FullViev ekran özelliği ile yüksek performansa sahip olup, üstün taşınabilirlik özelliklerine sahip olacak. Diz üstü bilgisayar kullanıcılarına şık bir tasarım sunan bilgisayarlar kullanıcılarını tatmin edecek gibi gözüküyor. Özellikle genç kullanıcıları hedef alan Huawei bilgisayarları da bu doğrultuda geliştirmiştir. MateBook 14, Intel Core i7-8565U işlemci, 16GB LPDDR3-2133 RAM desteği, 512GB of PCIe x4 SSD depolama alanı, gümüş ve gri renkleri ile karşımıza çıkıyor. MateBook 13 ise, Intel Core i7-8565U işlemci, 8GB LPDDR3-2133 RAM desteği, 13-inç ekran özelliği ve buna benzer bir çok seçenek ile karşımıza çıkıyor. 


Huawei MateBook X Pro 2019 incelemesiHuawei MateBook X Pro 2019 incelemesi
Ultra Hızlı Huawei Matebook 13 TanıtıldıUltra Hızlı Huawei Matebook 13 Tanıtıldı

PAYLAŞ