Huawei MateBook 14, Türkiye'de satışa sunuldu - Haberler - indir.com

Huawei MateBook 14, Türkiye'de satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-06 15:30:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji şirketi Huawei, yeni dizüstü modellerini Türkiye pazarına sunmaya devam ediyor. Şimdi ise şık bir tasarıma sahip olan yeni Huawei MateBook 14 modeli için ön satışlar başladı. Huawei Türkiye tarafından resmi olarak yapılan açıklamaya göre, taşınabilir dizüstü bilgisayar modellerine bir yenisi daha ekleniyor. Huawei Türkiye’den yapılan resmi bir açıklamaya göre Huawei MateBook 14, 8 GB RAM / 256 GB SSD ve 16 GB RAM / 512 GB SSD seçenekleri ile ön satışa sunuyor. Sırayla baktığımız zaman 6999 TL ve 8699 TL olarak tavsiye edilen kullanıcı satıcı fiyatına sahip olan modeller, Huawei Online Mağaza üzerinden satın alınabiliyor.

14 inç büyüklüğünde 2160x1440 piksel çözünürlüğe sahip bu model, 10 saate yakın bir pil ömrü sunuyor. Modern dizüstü bilgisayar olan bu cihazda AMD Ryzen 4000 H-Serisi bir işlemci ve entegre AMD Radeon grafik birimi yer alıyor.

Huawei ABD yaptırımları karşısında atağa geçtiHuawei ABD yaptırımları karşısında atağa geçti

Huawei MateBook 14 Türkiye’de satışa sunuldu

Huawei MateBook 14 öncesinde ise Huawei MateBook X Türkiye’de satışa çıkartmıştı. Oldukça ince çerçevelere sahip olan ve şık bir görünüme sahip olan Huawei MateBook X 2020, şirketin en iddialı modelleri arasında yer alıyor. Huawei Türkiye tarafından “Nerede olursa olsun yaratıcılık ve üretkenlikten vazgeçmeyen, her zaman hareket halinde olan tüketicilere yönelik taşınabilirlik, inovasyon ve akıllı deneyimde önemli geliştirmelerle dikkat çekiyor” denilen MateBook X, 12.999 TL fiyat etiketi ile Türkiye’de satışta bulunuyor.  


Huawe, Microsoft Office ve Google Docs'a rakip oluyorHuawe, Microsoft Office ve Google Docs'a rakip oluyor
Huawei Nova 8 SE, 64 MP kamera ile tanıtıldıHuawei Nova 8 SE, 64 MP kamera ile tanıtıldı

PAYLAŞ