​HUAWEI Mate Xs Barselona lansmanında tanıtıldı! - Haberler - indir.com

​HUAWEI Mate Xs Barselona lansmanında tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-25 10:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kullanıcıların büyük beğenisini kazanan HUAWEI Mate X'i temel alan yeni katlanabilir cihaz, daha güçlü bir SoC ve benzersiz mekanik menteşe tasarımı ile geliştirildi.

Barselona, 24.02.2020 – HUAWEI Tüketici Elektroniği Grubu, Barselona'da gerçekleştirilen konferansta devrim niteliği taşıyan HUAWEI Mate X katlanabilir akıllı telefonun bir sonraki evrimi olan HUAWEI Mate Xs'in tanıtımını gerçekleştirdi.

Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate XS'in tanıtım tarihi belli oldu!Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate XS'in tanıtım tarihi belli oldu!

HUAWEI Tüketici Elektroniği Grubu CEO'su Richard Yu, yaptığı sunumda şu sözlere yer verdi:

HUAWEI Mate X, katlanabilir kategoriye attığımız ilk adımımızdı ve endüstri için bir standart oluşturdu. HUAWEI Mate Xs ise, daha güçlü bağlantı ve entegre kullanıcı deneyimleriyle çıtayı daha da yükseltiyor. Huawei Mate Xs, sınıfının en hızlı 5G akıllı telefonu. Benzeri görülmemiş bir cihazla tekrar buluşmaya hazırlanın

 Mate Xs ile sınırsız olasılıklar

HUAWEI Mate Xs, yenilenen mekanik menteşe tasarımı ile 8 inç dışa katlanabilen ekran ile gerçek bir FullView deneyimi sunuyor. Zirkonyum bazlı sıvı metalden üretilen yeni menteşe sistemi, çok daha dayanıklı ve 180 derecelik katlanmayı da kolaylaştırıyor.

Katlanmış olan HUAWEI Mate Xs, 6,6 inç ana ekrana ve 6,38 inç ikincil ekrana sahip güçlü bir çift ekranlı akıllı telefona dönüşebiliyor. Açıldığı zaman ise, rakipsiz iş üretkenliği ve oyun performansı için rakipsiz bir görüntüleme deneyimi sunan 8 inçlik bir tablet haline geliyor.

HUAWEI Mate Xs, katlanabilir form faktörü için tasarlanmış olna  Uçan Balık Kanatlı Soğutma Sistemi içeriyor. Bu soğutma sistemi cihazla birlikte katlanmasına ve düzgün, etkili soğutma için tüm yüzey alanını kaplamasına izin veren mikroskobik yarıklara sahip esnek grafenden üretildi.

Öncü performans ve 5G bağlantısı

Kirin 990 5G ile güçlendirilen HUAWEI Mate Xs, markanın en gelişmiş yonga setinin bütün gücünden fayda sağlıyor. SoC, 2,86GHz çekirdek saatinde çalışan iki süper boyutlu özel Cortex-A76 çekirdeği, iki büyük özel Cortex-A76 çekirdeği ve dört küçük Cortex-A55 çekirdeği içeren sekiz çekirdekli bir CPU içeriyor.

Kirin 990 5G SoC, daha iyi verimlilik ve daha az ısınma ile aynı anda güçlü performans ve 5G bağlantısı sunmasını sağlayan entegre bir 5G modem içeriyor. Böylece 2G, 3G, 4G ve 5G NSA ve SA'yı destekleyen SoC, tam 5G spektrumunu ve 5G + 4G Çift SIM Kart Bekleme modunu destekleyerek dünyanın her yerindeki her şebekede çalışma garantisi veriyor.

HUAWEI Mate Xs,  gerçek bir amiral gemisi kamerası ile donatıldı. Kenar çubuğu boyunca dikey bir diziye yerleştirilen SuperSensing Leica Quad Kamera sistemi, 40MP ana kamera (geniş açılı, f / 1.8), 16MP ultra geniş açılı kamera (f / 2.2), 8MP telefoto kamera (f / 2.4 , OIS) ve 3D Derinlik Algılama Kamerası içeriyor.

Multi-tasking tekrar icat edildi

Katlanabilir özelliğe sahip olan telefon, iki uygulamanın yan yana açılabilmesini ve birbirleri ile etkileşim kurmasını sağlayan Çoklu Pencere özelliğini destekliyor. Ayrıca bu iki pencere arasında metin, resim ve belgeleri sürükleyip bırakarak aktarım gerçekleştirebilirsiniz.

Ekranın alt kısmında bulunan bir dock, kullanıcılara hızlı başlatma için uygulamalar atamalarını sağlayan bir alan yaratıyor. İki uygulamanın açık olması yanı sıra Yüzen Pencere özelliği ile üçüncü bir uygulama başlatılabiliyor. 



PAYLAŞ