Huawei Mate Xs, 8 Nisan'da satışta - Haberler - indir.com

Huawei Mate Xs, 8 Nisan'da satışta

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-07 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Hem akıllı telefon hem de tablet modlarında güçlü bir performans sergileyerek kusursuz tasarım deneyimi ile dikkatleri toplayan Huawei’nin yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Mate Xs cihazı 8 Nisan tarihinde satışa sunulacak. Huawei’nin yeni Mate Xs modeli yeni mekanik menteşe tasarımı ile etkileştirilen 8 inç büyüklüğünde dışa katlanan bir ekranla geliyor ve FullView deneyimi sunuyor. İlk etapta Huawei Mate X modelinde yer alan Falcon Wing tasarımı, iki modda kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunarken, ekran güçlendirme noktasında da çok iyi bir uyumluluk ile çalışıyor. Katlanmış hali Huawei Mate Xs modelinin 6.6 inçlik bir ana ekrana sahip olurken, 6.38 inç ikincil ekrana sahip olarak güçlü bir çift ekran modunu da kullanıcılara sunuyor.

Açıldığında ise iş üretkenliğinde öne çıkan ve oyun performansı ile beraber benzersiz bir görüntüleme deneyimi sunan 8 inçlik bir tablet haline geliyor. Huawei Mate Xs modeli Flying Fish Fins Soğutma sistemine sahip olarak geliyor. Bu soğutma sistemi cihazla beraber kaplanıyor ve etkili bir şekilde soğutma gerçekleştirebiliyor. Mate Xs modelinin ince yapısına göre tasarlanan 5G anten sistemine sahip olan bu modelde yüksek hızlı bir bağlantı hedefleniyor.

Google Servisler bulunmayan Huawei P40 Pro'nun şaşırtan ön satış başarısıGoogle Servisler bulunmayan Huawei P40 Pro'nun şaşırtan ön satış başarısı

Huawei Mate Xs donanım özellikleri

Huawei Mate Xs cihazında Kirin 990 5G işlemcisini görüyoruz. Huawei’nin en gelişmiş yonga setinden faydalanan bu modelde SoC, 2.86 Ghz çalışma frekansına sahip durumda. İki süper boy Cortex-A76 çekirdeğe sahip olan modelde iki Cortex A76 ve dört adet Cortex-A55 olarak sekiz çekirdekli bir yapıya sahip durumda. Huawei cihazlardaki en güçlü GPU bu modelde kullanılırken, 16 çekirdekli Mali-G76 GPU destek sağlıyor.

Gelişmiş kamera yetenekleri

Huawei’nin bu modelinde yine çok yetenekli kamera sistemi bulunacak. Dikey bir şekilde konumlandırılmış SuperSensing Leica Quad kamera sistemi, 40MP ana kamera geniş açılı F1.8 değere ek olarak 16 megapiksel ultra geniş açılı kamera F2.2, 8 megapiksel telefoto kamer F2.4 OIS ve 3D derinlik algılama sensörü yer alacak. Kamera sistemi süper sabit çekimler ile 30X’e kadar hibrit zoom desteği içerecek.

Modelin kenar çubuğunda yer alacak olan özel bir düğme ile fiziksel bir kilit  yer alacak ve katlanabilir iki telefonun yan yana görüntülenmesi ve bu şekilde etkileşime girmesi sağlanacak. Çoklu pencere desteği de yer alan bu model resim, metin ve uygulamalar için sürükle bırak desteğine de sahip olacak. Huawei Mate Xs modeli 8 Nisan tarihinde Huawei online mağazalarda satışta olacak.


Huawei Video Türkiye'de hizmete sunuldu!Huawei Video Türkiye'de hizmete sunuldu!
Huawei'nin 'EMUI akıllı şarj modu' nedir?Huawei'nin 'EMUI akıllı şarj modu' nedir?

PAYLAŞ