Huawei Mate X Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Huawei Mate X Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-06 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei'nin yeni serileri şu sıralarda tanıtması beklenirken şimdi şirkete dair yeni Mate X adlı bir akıllı telefon cihazı ortaya çıktı. Şirketin üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü ortaya çıkan cihazın detayları TENAA listelerinde gözüktü. Şirketin ilk önce geçtiğimiz günlerde Mate X markasının patentini aldığı belli olmuş ve şimdi ise cihaz detayları ortaya çıkmaya başladı. Yüksek özelliklere sahip üst segment olacak bu cihazın markalaşma sorunu yaşamamak adına bu patenti almış olabileceği düşünülüyor.

TENAA kayıtları üzerinde ortaya çıkan cihazın Huawei Mate X olarak gelebileceği ve NEO-AL00 model numarasına sahip olması bekleniyor. Bu modelin amiral gemisi konumunda olacağı ve şuana kadar pazara çıkmış olan en güçlü Huawei cihazı olması bekleniyor. Bu kapsamda en güçlü işlemci olan sekiz çekirdekli Kirin 970 ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolamanın yer alacağı bekleniyor.

Huawei şirketinin MWC 2018 kapsamında Matebook X Pro adlı bir tabletini de tanıttığı düşünürlürse, Huawei Mate X cihazının yüksek bir ihtimalle gelmesi olası durum diyebiliriz. Cihaz hakkında şuan için bilinenler bunlardan ibaret olurken modelin yakın zamanda resmileşmesi bekleniyor.





PAYLAŞ