Huawei Mate X İddialı Özellikler İle Geliyor - Haberler - indir.com

Huawei Mate X İddialı Özellikler İle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yeni Huawei P20 amiral gemisi serisinin yakın zamanda tanıtılması beklenirken şirketin üst seviye Huawei Mate X modeli üzerinde çalıştığı tahmin ediliyor. Bir süre önce TENAA kayıtlarında NEO-AL00 model no ile ortaya çıkan gizem bir Huawei cihazı gözükmüştü. İlk olarak P20 serisinin bir üyesi olduğu düşünülüyordu ancak P20 serisinin bu model numaralarına sahip olmadığı ifade edildi. Şimdi ise cihazın Huawei Mate X adlı güçlü bir model olduğu ortaya çıktı. Mate serisinin yeni güçlü amiral gemisi telefonu olması beklenen bu cihazın bazı detayları da belli olmuş oldu.

Firmware dosyalarına göre cihaz Kirin 970 işlemci seti ile beraber 4 GB RAM ve 32 GB'lık dahili depolamaya sahip olacak. Ancak güncellenen bu TENAA kayıtlarında cihazın RAM ve dahili kapasitesi değişkenlik gösteriyor. Bu noktada cihazda 6 GB RAM ile beraber tam 512 GB'lık bir kapasitenin olması bekleniyor. Bu kapasite ile cihazın ek bir depolama alanı ve hafıza kartı girişine gerek duymayacağını söyleyebiliriz.

Güney Koreli dev rakip Samsung'un yeni amiral gemilerinde 512 GB'lık bir versiyonu yer almadığı için Huawei, Mate X ile beraber dünyada bir ilki gerçekleştirebilir.





PAYLAŞ