Huawei Mate X “En İyi Bağlı Mobil Cihaz” ödülü aldı! - Haberler - indir.com

Huawei Mate X “En İyi Bağlı Mobil Cihaz” ödülü aldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-05 12:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

GSMA Mobil Dünya Kongresi dahilinde düzenlenen ödül törenlerinde Huawei yeni modeli ile ödül almayı başardı. Cihaz en iyi bağlı mobil cihaz ödülüne layık görüldü. İşte konu ile ilgili detaylar. 

Samsung ile Huawei'nin Amiral Gemileri Karşı Karşıya 

Huawei Mate X Ortaya ÇıktıHuawei Mate X Ortaya Çıktı

Katlanabilir modeli ile son dönemlere damga vurmayı başaran Huawei, Mobil Dünya Kongresi ile büyük bir dikkat çekti ve katlanabilir modeli ile ilk ödülünü almayı başardı. Etkinliğin en prestijli ödüllerinden birisi olarak kabul edilen “En iyi bağlı mobil cihaz ödülü”ne layık görülen Huawei, böylece katlanabilir akıllı telefon konusunda da ne kadar iddialı olduğunu net bir şekilde göstermiş oldu.

Katlanabilir yapısının dışında 5G gibi çok iddialı özellikleri bulunan cihaz böylece jürinin de dikkatini çekmeyi başardı. Ödül alması ile birlikte aynı zamanda katlanabilir telefon sektöründeki en iddialı modellerden bir tanesi olarak Samsung gibi dev bir markanın da önüne geçmeyi başaran Huawei için şu anda işler oldukça yolunda görünüyor. Ödül töreninde ödülü Huawei adına Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Mobil Cihazlar Başkanı Kevin Ho aldı. 

Piyasayı Sallayan Katlanabilir Cihazların Fiyatları Dudak Uçuklatıyor 

HO’dan ödül töreninde dikkat çeken konuşma

Ödül gecesinde konuşma yapan Kevin Ho, "Huawei'deki tüm ekibimiz adına, başta GSMA CEO'su John Hoffman olmak üzere tüm GSMA'ya teşekkür etmek istiyorum. Bu kıymetli ödüle layık görüldüğümüz için çok heyecanlı ve gururluyuz. Bu yıl GSMA’de tüm bağlantılı cihazların, ağların ve yonga setlerinin çevrimiçi olarak bir araya geldiğini gördük. 5G’nin yılı olan 2019, bağlanma biçimimizi değiştirerek tüm hayatımıza yeni olanaklar getiriyor" dedi.

Cihaza ödül getiren işte eşsiz özellikler

Yeni tasarımıyla bu alanda dikkat çekmeyi başaran Huawei esnek tasarımının yanı sıra özel menteşe sistemi ile de cihazı özel kılıyor. Sadece katlanabilir telefon için geliştirdiği menteşe sistemi ile aralıksız bir şekilde katlanabilen bir telefon yapmayı başaran marka bu özel tasarımı üstelik yüksek donanımlarla bir araya getirmiş durumda. Özellikle telefonda yer verilen 5G gibi yüksek hızlı bir teknoloji markanın en çok dikkat çeken yönlerinden birisi olurken geniş ekran deneyimi ve aynı zamanda eldeki kullanım kolaylığı da yine markanın bu alanda fark yaratmasını sağladı.

Ödül gecesinde şirket Mate X’in dışında, Huawei Matebook 14 serisi 3 ödül, Mate 20 Pro ile de “En İyi Akıllı Telefon” ödülünü kazandı. 

7.2 İnç Ekranlı Huawei Mate 20 X Oyuncuların Dikkatini Çekecek 


Mate X’in beklenen özelliği Huawei P30 ailesine gelmeyecekMate X’in beklenen özelliği Huawei P30 ailesine gelmeyecek

PAYLAŞ