Huawei Mate 9 İçin Android Pie Güncellemesi Geldi! - Haberler - indir.com

Huawei Mate 9 İçin Android Pie Güncellemesi Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-28 16:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Huawei Mate 9 modeli için Android Pie güncellemesi sonunda geldi. Yayınlanan bu güncelleme ile birlikte Mate 9, EMUI 9 arayüz tasarımına da kavuşacak. Ayrıca Mate 9 kullanıcıları için ne gibi yenilikler geldi? İşte detaylar...

Huawei, katlanabilir telefonunu MWC 2019'da gösterecek

Huawei'den rekabeti artıracak adım!Huawei'den rekabeti artıracak adım!

Huawei Mate 9 İçin Android Pie Güncellemesi Geldi!

Huawei'nin Mate 9 modeli için kullanıcılar, bir süredir Android Pie ve EMUI 9 güncellemesini bekliyordu. Son gelen haberlere göre bu güncelleme dağıtılmaya başlandı. İlk olarak Çin tarafında kullanıcılar için yayınlanmış olan Android Pie güncellemesi, önümüzdeki Mart ayında ülkemizde de dahil olmak üzere dünyanın bir çok yerinde Mate 9 kullanıcıları ile buluşacak. Yeni güncelleme ile Mate 9, birçok yeni özelliğe kavuşacak. Tabi bunlardan en önemlisi Pie ve EMUI 9 arayüzü olacak. 

Android 9.0 Pie tabanlı EMUI 9.0 arayüzü ile birlikte kullanıcılara birçok yenilik sunulacak. Yeni gelecek olan arayüz çok daha akıllı, akıcı ve daha basit bir işletim sistemi deneyimi sunacak. Bu yeniliklerin arasında ayrıca güvenlik, AI odaklı akıllı özellikler, cihaz yönetimi ve kullanılabilirlik gibi konularda bulunuyor. Bu yenilikler sayesinde kullanıcı deneyimi önemli bir derecede gelişiyor. EMUI 9.0 arayüzü, içerisinde AI (Yapay Zeka), Artırılmış Gerçeklik destekli seyahat, alışveriş ve çeviri asistanı olan HiVision'a sahip kullanıcılar için erişebilir hale getiriyor. 

HiVision, 15 ülkede 522 simge ile dünyadaki 40 şehirde 10 milyon sanat eserinin tanınmasını sağlıyor. HiVision ayrıca kişisel alışveriş asistanı görevi de görebiliyor. Kullanıcılar kamerayı bir nesneye çeviriyor ve bu ürün satın alınacağı platforma gönderiliyor. Örnek olarak Amazon'un kasiyersiz mağazalarını gösterebiliriz. Burada tüketiciler istedikleri ürünleri alıyorlar ve bir sistem yardımı ile beraber bu ürünleri Amazon tarafına yolluyorlar. Daha sonrasında ise ürünün ücretini ödüyorlar. HiVision 7'den fazla dili tanıyabiliyor. Ayrıca bu teknoloji harita, dizi ve diğer talimatları anında istediğiniz bir dile çevirebiliyor.

EMUI 9.0 arayüzünün en önemli özelliklerinden birisi, kişisel cihaz kullanımı, toplam kullanım süresi, her uygulama için kullanım süresi, süre ve cihazın kilidinin açılma sıklığı hakkında derinlemesine bir metrik analiz sunan yeni Dijital Denge menüsü.


Huawei'den casus çalışan için radikal karar!Huawei'den casus çalışan için radikal karar!
Huawei Watch GT Türkiye'de satışa çıktıHuawei Watch GT Türkiye'de satışa çıktı
Honor 8X ve Huawei Mate 20 Lite karşılaştırmasıHonor 8X ve Huawei Mate 20 Lite karşılaştırması

PAYLAŞ