Huawei Mate 50 Pro'nun çıkış tarihi sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei Mate 50 Pro'nun çıkış tarihi sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-18 17:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei Mate 50 Pro, şirketin en yeni ve en güçlü amiral gemisi olarak anılacak. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan sızıntılara göre telefonu yıl sonuna kadar görmek mümkün olabilir.

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Huawei, 21 Ekim günü Avusturya’nın başkenti Viyana’da bir etkinlik gerçekleştirecek. Küresel pazara yönelik düzenlenecek olan bu etkinlik kapsamında şirket yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Aktarılan duyuru afişine bakıldığında ise bir akıllı cep telefonun kenarına yer verildiği görülüyor. Bu da, söz konusu bu lansmanın odak noktasında en az bir cep telefon serisi veya modeli olacağı yüksek bir ihtimal olarak görülüyor. Bu etkinliğin içeriğinin tam olarak nasıl olacağı belli olmasa da, beklentiler Huawei P50 serisinin küresel lansmanının yapılacağı yönündedir. Hatırlatma yapmak gerekirse P50, Çin'de HarmonyOS 2.0 işletim sistemini kullanılıyor. Fakat küresel pazarda Android EMUI 12 ile satışa sunulma ihtimali vardır. Aktarılan güçlü bir sızıntı, 21 Ekim tarihindeki etkinlikte Mate 50 serisini görmek mümkün olacak gibi gösteriyor. 

Huawei Mate 50 serisi hakkında kötü haber!Huawei Mate 50 serisi hakkında kötü haber!

Huawei Mate 50 Pro, Ekim ayında tanıtılabilir

Display Supply Chain Consultants (DSCC) kıdemli müdürü David Naranjo, piyasada yerini alan ve çıkması beklenen akıllı cep telefon modellerinin yer aldığı bir liste paylaşımı yaptı. 2021 yılının üçüncü ve dördüncü çeyrek döneminde sunulacak olan ürünlerin yer aldığı liste içerisinde beklenmedik bir isim görülüyor. David Naranjo’ya göre Huawei Mate 50 Pro, 2021’in yılın dördüncü çeyreğinde kullanıcıların karşısına çıkacak. Dördüncü çeyrek Ekim, Kasım ve Aralık ayları olarak belirlendi. Huawei tarafından düzenlenecek olan bu küresel etkinliğin 21 Ekim olduğu göz önünde bulundurulduğunda, Mate 50 Pro modelinin de bu tarihte kullanıcıların karşısına çıkma ihtimali daha da güçleniyor. Fakat Huawei bu konuda resmi bir açıklamada bulunmadı, sızıntılara da kesin gözüyle bakmak mümkün değildir.

Nova 9 serisinin daha önce gelme ihtimali var

Huawei, P50 serisini Temmuz ayında Çin’de tanıtımı gerçekleşmişti. Sızdırılan bilgilere bakıldığında Nova serisinin yeni üyesi Nova 9’da 23 Eylül günü tanıtılacak. Bilindiği üzere şirketin Mate 50 dışında üzerinde çalışmalara devam ettiği farklı bir akıllı cep telefon serisi yok. Bu açıdan değerlendirildiğinde, 21 Ekim günü küresel etkinliği Mate 50 Pro’ya ev sahipliği yapacağı ihtimali bir kez daha güç kazanmış oluyor. Yine belirtmek gerekirse, Avusturya’da düzenlenecek olan lansman P50 serisinin global pazar anlamında çıkış duyurusu olmaktan öte geçmiyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda netlik kazanması bekleniyor. 

 


Huawei Veri İhlalinden SuçlanıyorHuawei Veri İhlalinden Suçlanıyor
Huawei EMUI 12'nin yenilikleri duyurulduHuawei EMUI 12'nin yenilikleri duyuruldu
Honor, Huawei'den Ayrıldıktan Sonra Çin'de 3. Sıraya YükseldiHonor, Huawei'den Ayrıldıktan Sonra Çin'de 3. Sıraya Yükseldi

PAYLAŞ