Huawei Mate 40'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Huawei Mate 40'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-21 19:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin önümüzdeki aylarda tanıtacağı Mate 40 serisinin yeni render görüntüleri ortaya çıktı.

Son dönemlerde yasaklanma haberleriyle gündemden düşmeyen Çin merkezli teknoloji devi önümüzdeki aylarda yeni amiral gemisi serisini tanıtacak. Daha önce lansmanı erteleme kararı alan şirketin Mate 40 serisini önümüzdeki aylarda tanıtması bekleniyor. Yeni telefon hakkında sızıntılar gelemeye devam ederken bugün Mate 40’ın render görüntüleri de ortaya çıktı.

MediaTek Huawei'den aldığı siparişlerle 6 ayda rekor kırdıMediaTek Huawei'den aldığı siparişlerle 6 ayda rekor kırdı

Sızdırılan görüntülerle birlikte Mate 40’ın göz alıcı tasarımı da gözler önüne serildi. Eğer cihaz yayımlanan görsellerdeki gibi gelirse Mate 40, Mate serisinin ilk kıvrımlı ekranına sahip olacak.

Huawei Mate 40 serisinin hızlı şarj değeri belli oldu

Mate 40’a ait olduğu iddia edilen görüntüleri incelendiğinde cihazın günümüzde piyasaya sürülen diğer akıllı telefonlara benzemediğini görüyoruz. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan Huawei Mate 40 neredeyse hiçbir kenarlığa sahip değil.

Bunun yanı sıra cihazın ön paneline baktığımızda herhangi bir kamera deliği ya da çentik bulunmadığını görüyoruz. Buda Mate 40 serisinin ekrana gömülü kamerayla geleceğini gösteriyor. Bu görüntülerin gerçeğe uzak olduğu düşünülse de Huawei’nin çalışmalarını düşündüğümüzde kullanıcılarının karşısına kenarsız bir ekranla çıkma olasılığının oldukça yüksek olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Render görüntüleriyle birlikte aktarılan bilgilere göre Huawei Mate 40 ve Mate 40 Pro çok yakında üretim hattındaki yerini alacak. Bu da serinin tasarımlarının tamamlandığının ya da son aşamada olunduğunun bir göstergesi. Eylül ortası gibi tanıtılması beklenen Huawei Mate 40 serisinin teknik özellikleri hakkında pek bilgi olmasa da, serinin global pazardaki versiyonlarının gücünü MediaTek işlemci yongasından alacağı biliniyor. Çin'de satışa çıkacak veriyionu ise Kirin yonga setiyle satışa çıkacak. Tasarımı ve tanıtım tarihi dışında kesin bilgilere henüz erişemediğimiz Huawei Mate 40 serisi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için tanıtımı beklememiz gerekecek.


Huawei Enjoy 20s özellikleri ortaya çıktıHuawei Enjoy 20s özellikleri ortaya çıktı
Huawei yasağının İngiltere için sonuçları ağır olduHuawei yasağının İngiltere için sonuçları ağır oldu

PAYLAŞ