Huawei Mate 40E yolda - Haberler - indir.com

Huawei Mate 40E yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-28 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin yeni modellerine dair çalışmaları sürüyor. Şirketin Huawei Mate 40 ailesine dahil edeceği yeni modeli olan Mate 40E için Wireless Power Consortium’dan Qi sertifikası aldığı ortaya çıktı. Söz konusu modelin ne zaman çıkacağı ise henüz bilinmezken, çeşitli detayları karşımızda görüyoruz. 22 Ekim tarihinde Huawei’nin gerçekleştirmiş olduğu Online Global Launch Event’te tanıtılan Huawei Mate 40 ailesi dört farklı model ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Bunlar ise Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro+ ve Mate  40 RS Prosche Design modelleri olarak gelmişti. Ancak şirketin Mate 40 serisine dahil edeceği yeni bir cihaz detayı daha karşımıza çıktı.

Detaylara göre son çıkan amiral gemisi ailesine Mate 40E adlı yeni bir modelin daha eklendiğini göreceğiz. Bu model, Wireleses Power Consortium’dan 9 Aralık günü QI sertifikası aldığı gözüküyor. Modelin sertifikalandırması dışında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Honor Huawei'yi geçme planları yapıyorHonor Huawei'yi geçme planları yapıyor

Huawei Mate 40E, Kirin 9000E işlemci setine sahip olabilir

Huawei Mate 40E modelinde Wireless Power Consortium, telefon hakkında herhangi bir bilgi vermiş değil. Ancak cihaza dair bazı iddiaların bulunduğunu belirtelim. Huawei Mate 40E modelinin Mate 40 ailesindeki Mate 40 modeli ile benzer özelliklere sahip olması bekleniyor. İddialara göre Mate 40 modeli ile Mate 40E arasındaki en önemli özellik işlemci tarafında olacak. Kirin 9000 yonga seti yerine Kirin 9000E işlemci setini yeni modelde görebiliriz. Bu noktada Huawei Mate 40E modelinde biraz daha düşük bir işlemci görebiliriz.

Mate 40 ailesi Ekim ayında çıkış yapmış olsa da, seri küresel pazarda yer alamadı. Modeller Çin pazarına özel olurken, Mate 40E modelinin küresel pazarda yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor. Cihazın tanıtılması ile beraber bu durumun netleşmesi bekleniyor.


Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 20 SE özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 20 SE özellikleri ve fiyatı
Huawei MateBook D 14 ve D 15'i tanıttıHuawei MateBook D 14 ve D 15'i tanıttı

PAYLAŞ