Huawei Mate 40 ve Mate 40 Pro tanıtımı çok yakında - Haberler - indir.com

Huawei Mate 40 ve Mate 40 Pro tanıtımı çok yakında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-17 21:30:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloj şirketi Huawei'nin yeni akıllı telefonu Huawei Mate 40 ve Mate 40 Pro muhtemelen yakın zaman içerisinde online bir etkinlik ile kullanıcılara resmi olarak tanıtılacak. Eskiden ortaya çıkan raporlar Mate 40 serisinin Ekim ayının başında çıkış yapacağını gösteriyordu. Huawei Consumer Business Group CEO‘su Richard Yu ise Huawei‘nin yeni amiral gemisi serisinin yakın zaman içerisinde geleceğini söyledi. Ayrıca yeni telefon Huawei Mate 40 Pro‘nun Bluetooth ve EEC tarafından sertifika aldığını da unutmamak gerek.

Huawei Mate 40 serisi hakkında neler biliniyor?

Çinli şirket Huawei‘nin yeni Mate 40 serisini ne zaman çıkaracağı henüz net olarak bilinmiyor. Sadece yakın bir tarihte olacağını biliyoruz. Eğer ekim ayında bu serinin tanıtımı gerçekleşirse Çin dışında satışa çıkmasının Kasım ayını bulabileceği söyleniyor. Mate 40‘ın 6,5 inçlik bir ekran ile geleceği tahmin ediliyor. Bir diğer model olan Mate 40 Pro‘nun ise 6,8 inçlik oldukça büyük bir ekrana sahip olacağı çıkan söylentiler arasında. İki cihazın yazılım tarafında ise cihazların Android 11 tabanlı EMUI 11 ile çıkış yapması bekleniyor. Telefonlarda Kirin 9000 yonga setinin olacağı konuşuluyordu fakat bu yonga seti henüz kullanıcılara tanıtılmadı.

ARM satışı için Nvidia sona gelindiARM satışı için Nvidia sona gelindi

Huawei‘nin bir süredir yaşamış olduğu ABD baskısı, kullanıcıları iki tarafa bölmüş durumda. Bir kesim kullanıcı söz konusu Çinli teknoloji şirketinin akıllı telefon piyasasında günlerinin sayılı olduğunu söylüyor. Diğer kesim ise firmanın yaşamış olduğu tüm sorunları aşacağını ve bu savaştan daha da güçlenerek çıkacağını düşünüyor. Huawei, her yasaklamada daha da kendine dönen bir şirket haline geldi. Şirket artık kendi teknolojileri ve ürünleri üzerine daha fazla odaklanıyor. Bu noktada Mate 40 serisi firmanın geleceğini belirlemesinde etkin bir rol oynayacak gibi duruyor.



PAYLAŞ