Huawei Mate 40 serisinin hızlı şarj değeri belli oldu - Haberler - indir.com

Huawei Mate 40 serisinin hızlı şarj değeri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-07 14:32:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin merakla beklenen en yeni amiral gemisi serisi olan Huawei Mate 40 ailesinin önemli bir özelliği daha ortaya çıktı. Buna göre yeni ailenin sahip olacağı şarj gücü belli oldu. Markanın amiral gemisi ailesi olarak en güçlü serisi olacak olan Mate 40 ailesinin teknik özellikleri sırayla belli olmaya devam ediyor. Cihazlara dair son olarak hatırlarsanız, 120 Hz yerine 90 Hz bir OLED ekran panel kullanılacağı ortaya çıkmıştı. Ayrıca dünyanın ilk 5 nm üretim sürecine sahip işlemcisi Kirin 1000 kullanılacağı kesinleşen Huawei Mate 40 ailesinin şimdi ise hızlı şarj güçleri belli oldu. Buna göre gelen bilgilere göre Huawei, Mate 40 serisinde hızlı şarj olarak 66W seviyesine çıkacak gibi duruyor. Ayrıca kutu içerisinden bu hızlı şarja destek veren şarj cihazı ile çıkacağı iddia edilen telefonlar 5000 mAh’e yakın pil boyutlarını kısa sürede doldurabilecek.

Huawei Mate 40 ailesinin hızlı şarj oranı belli oldu

ABD ZTE ve Huawei'yi ulusal güvenlik tehdidi olarak görüyorABD ZTE ve Huawei'yi ulusal güvenlik tehdidi olarak görüyor

66W değeri oldukça yüksek bir hızlı şarj anlamına gelirken, pazarda 100W üstü hazırlık yapan isimler duyulmaya başlandı. Çok yakın bir zamanda ise 120W hızlı şarj destekli bir Xiaomi modelinin gelmesi bekleniyor. Bu modelin en önemli detaylarından birisi olarak ise cihaz amiral gemisi seviyesinde bir model olduğu için üst seviye kamera yeteneklerine sahip olacak. Daha önce ortaya çıkanlara göre Mate 40 Pro’nun ana kamera tarafında 108 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı ve 9P yapısını kullanması bekleniyor. Bu lens yapısı geniş açı lenslerin olumsuzluklarını tamamen ortadan kaldırıyor ve daha iyi bir kamera sunmayı başarıyor.

108 megapiksel gibi yüksek çözünürlüklü ana kamera ise Huawei’nin yazılım desteği ile beraber güzel yetenekler sunması bekleniyor. Şirketin yapay zekaya yönelik geliştirmiş olduğu algoritmalar ile beraber 108 megapikselin üst seviye bir fark yaratması bekleniyor.


Huawei Mate 40 hakkında yeni sızıntılarHuawei Mate 40 hakkında yeni sızıntılar
İngiltere, Huawei 5G donanımlarını sökmeye hazırlanıyorİngiltere, Huawei 5G donanımlarını sökmeye hazırlanıyor

PAYLAŞ