Huawei Mate 40 render görüntüleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei Mate 40 render görüntüleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-04 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji üreticisi Huawei’nin merakla beklenen yeni Mate 40 ailesinin Pro modeli olan Huawei Mate 40 Pro resmi olarak ilk taslak görseli ortaya çıktı. Şirketin merakla beklenen yeni Mate 40 serisi, söylenene göre Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Porsche Desing ve Mate 40 Pro Plus modellerinden oluşacak. Son olarak cihazların Ekim ayına kaldığı detayı ortaya çıkarken, şimdi ise Huawei Mate 40 Pro modelinin etkileyici bir tasarımla yolda olduğu ortaya çıktı. Ortaya çıkan taslak görseline göre ciddi bir kavisli kenarlara sahip olan bu telefon, arka tarafında dörtlü kamera sistemine sahip olarak gelecek. Yuvarlak bir kamera modülüne sahip olacak cihazda yüksek kayıpsız zoom sunacak bir periskop lens de yer alacak.

Diğer yandan ekrana entegre çift selfie kamera yer alacak olan bu modelde 3.5 mm kulaklık girişine sahip olacak. Modelin parmak izi tarayıcısı da ekrana entegre olarak gelecekken, oldukça heyecan verici bir model olması bekleniyor.

Huawei teknokoji liderliğini Samsung'a bırakmıyorHuawei teknokoji liderliğini Samsung'a bırakmıyor

Huawei Mate 40 Pro iddialı geliyor

Cihazın donanım tarafına gelecek olursak, modelde 5 nm üretim sürecine sahip Kirin 1000 işlemcisi bulunuyor. Android lisansı olmadan gelecek olan bu cihazda Google Play Store yer almayacak. Bunun yerine ise HMS temelli AppGallery’nin yer alacağını belirtelim. Mate 40 serisinin daha önce de söylenene göre ülkemizde satışta olması bekleniyor. Ancak Mate 40 Porsche Desing ile Mate 40 Pro Plus modelinin Türkiye pazarında bulunmaması bekleniyor.

Google uygulamalarından yoksun olarak gelecek olan Huawei, ABD’nin kara listesinde olmaya devam ettiği sürece cihazlarında servislerden yoksun olacak. Çinli şirket Temmuz 2020 itibariyle 750 milyon seviyesinde AppGallery kullanıcısına sahip durumda olduğunu açıklamıştı. Bakalım bu yeni Mate 40 serisi ne gibi yeniliklere sahip olacak göreceğiz.


Huawei EMUI 11 tanıtım tarihi belli olduHuawei EMUI 11 tanıtım tarihi belli oldu
2020 ikinci çeyrekte en çok telefon satan şirket Huawei oldu2020 ikinci çeyrekte en çok telefon satan şirket Huawei oldu

PAYLAŞ