Huawei Mate 40 Pro'nun yeni rengi ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Huawei Mate 40 Pro'nun yeni rengi ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-24 10:49:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei, bildiğiniz üzere ürettiği birçok ürün ile kullanıcıların beğenisini kazanıp rakiplerini geride bırakmayı başarıyor. Çinli üretici Huawei tarafından üretilen P40 Pro ile ilgili yeni bir paylaşım geldi. Evan Blass tarafından yapılan bu paylaşım modeli minr green adlı seçeneği ile beraber karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Huawei P40 Pro'nun seramik olarak adlandırılan versiyonu Evan Blass tarafından sızdırılan bilgiler arasında yer almıştı. Hatırlarsanız bu versiyon ile beraber P40 serisinde üç farklı akıllı cihazın olduğu ortaya çıktı. 

Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre P40 Pro PE / Premium Edition şeklinde sızdırılan bu üçüncü model sadece seramik arka tasarımı ile beraber farklılık yaratmıyor. Normal P40 adlı cihazın arka kısmında üçlü, P40 Pro'nun arka kısmında dörtlü, P40 Pro PE'nin arka kısmında ise beşli kamera dizilimi yer alıyor. Evan Blass tarafından yapılan yeni paylaşımdan elde edilen bilgilere göre dörtlü arka kamera dizilimine sahip olan normal Huawei P40 Pro modelinin de yakın zamanda gelebilir. Mint Green adlı açık yeşil renk seçeneği, kullanıcılar arasında oldukça dikkat çekecek gibi gözüküyor. Genelde akıllı cep telefonları internette ki görüntüsüne göre gerçekte daha güzel gözükür fakat bu cihazın renginin tonu biraz açık olacak gibi gözüküyor. 

Huawei P40 Pro teknik özellikleri ile çok iddialı gelecekHuawei P40 Pro teknik özellikleri ile çok iddialı gelecek

Huawei P40 Pro hakkında bilinenler

ABD ile Çin arasında yaşanan gerginlik nedeniyle Huawei çok ciddi sorunlar yaşamıştı. Bunun karşılığı olarak da Google tabanlı uygulamalar bulunmadan kullanıcılara sunulan Huawei P40 Pro, kesin olarak 90 Hz yenileme hızlı ile karımıza çıkarken aynı zamanda 6,67 inç QHD+ HDR AMOLED bir ekran üstüne kuruluyor. Söz konusu cihaz gücünü 12 GB RAM ile Kirin 990 / 990 5G işlemci sisteminden alıyor. 40W hızlı şarj özelliğine sahip olan 4.5000 mAh kapasiteli olan bu batarya ile beraber gelen modelin, serinin diğer ürünleri ile beraber 26 Mart tarihinde sunulacağı yönünde çeşitli bilgiler vardır. 

 


Beş kameralı Huawei P40 Pro'dan yeni görsel ortaya çıktıBeş kameralı Huawei P40 Pro'dan yeni görsel ortaya çıktı
Huawei P40 Pro'nun muhtemel tasarımı belli olduHuawei P40 Pro'nun muhtemel tasarımı belli oldu
Huawei P40 Pro'nun tasarımını gösteren kılıfHuawei P40 Pro'nun tasarımını gösteren kılıf

PAYLAŞ