Huawei Mate 40 Pro'nun görselleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Huawei Mate 40 Pro'nun görselleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-19 13:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin bu ay tanıtacağı Mate 40 serisine yönelik Mate 40 Pro modelinin render görüntüleri ortaya çıktı. Render görüntünün yanı sıra bu yeni serinin sahip olacağı bazı donanım özellikleri de ortaya çıkmış durumda. Çinli şirket Huawei, bu ayın 22’si ile beraber Mate 40 serisi akıllı telefon ailesinin resmi olarak tanıtımını gerçekleştirecek. Seriye ait olan Mate 40 Pro+ modelinin ise bazı donanım özelliklerinin ortaya çıkması geçtiğimiz günlerde gerçekleşmişti. Görselde görebileceğiniz üzere Mate 40 Pro modelinin ön tarafında kıvrımlı bir ekrana sahip yapıda geleceğini görüyoruz. Ekranın sol üst köşesinde çift kameraya sahip olacak geniş bir delik tasarımı yer alırken, burada 13 MP değerinde selfie kamerası 3B sensörü bulunuyor.

Huawei Mate 40 Pro hakkında bilinenler

Huawei Mate 40'ın tanıtım tarihi belli olduHuawei Mate 40'ın tanıtım tarihi belli oldu

Cihaz arka tarafında ise yuvarlak bir kamera modülü yer alırken, bu noktada optik görüntü sabitleyiciye sahip 50MP ana kamera, 20 MP ultra geniş açılı lens ve 12 MP telefoto kamera yer alıyor. Model, HiSilicon Kirin 9000 işlemci setinden gücünü alırken, bu işlemcinin ise piyasadaki Qualcomm Snapdragon 865+’tan daha iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Diğer yandan Kirin 9000 işlemci setinin Huawei HiSilicon tarafından tasarlanmış olan son amiral yonga seti olması bekleniyor. Bunun sebebi olarak ise ticaret yasağının TSMC’nin Huawei’ye mobil yonga seti üretimini engellemesi oluyor. Bunlara ek olarak ise telefonun 4400 mAh’lik bir bataryaya sahip olması ve 65W SuperCharge teknolojisinin desteklenmesi bekleniyor.

Serinin bir başka modeli olan Huawei Mate 40 Pro+ ise 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolamaya sahip olacak. 5G bağlantı desteğinin yer alacağı bu model ise sadece Çin’de satışa sunulacak. Bakalım bu iki yeni model ne gibi bir performans sunacak göreceğiz.


Huawei Mate 30 Pro E özellikleri sızdırıldıHuawei Mate 30 Pro E özellikleri sızdırıldı
Huawei Mate 40 Pro’dan çıkan ilk performans sonucuHuawei Mate 40 Pro’dan çıkan ilk performans sonucu

PAYLAŞ