Huawei Mate 40 Pro'nun fiyatı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei Mate 40 Pro'nun fiyatı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-17 13:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin yeni Mate 40 serisine yönelik modeli olan Mate 40 Pro için satış fiyatı sızdırıldı. Huawei’nin bu yeni Mate 40 serisi içerisinde Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Porsche Design ve Mate 40 Pro Plus modelleri yer alıyor. Son olarak tanıtımları ekim ayına kalan söz konusu bu modellerden olan Huawei Mate 40 Pro için yaşanan yeni detaylar ve gelişmelere göre yaklaşık olarak 863 dolarlık bir satış fiyatına sahip olduğunu görüyoruz. Ortaya çıkan detaylara göre üst seviye Premium bir tasarıma sahip olacak modelin 128 GB, 256 GB ve 512 GB dahili depolama olarak çeşitli seçenekleri bulunacak. 863 dolar söylenene göre 128 GB olan versiyon için sızdırılan fiyat olduğu belirtiliyor.

256 GB’lık sürümün 935 dolar ve 512 GB olan sürümün ise yaklaşık 1064 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışta olması bekleniyor. 90 Hz bir ekran üzerine kurulacak olan Mate 40 Pro modeli aktarılanlara göre ön kamera sisteminde üç boyutlu yüz tanıma özelliği sunacak. Köşe bozulmasını tarihe gömen “sıvı lens” teknolojisi ile karşımızda olacak.

Huawei ABD'den bağımsız yarı iletken üretimi için harekete geçtiHuawei ABD'den bağımsız yarı iletken üretimi için harekete geçti

Huawei Mate 40 Pro’nun fiyat detayları ortaya çıktı

Huawei Mate 40 serinin ortak olan özelliklerine bakacak olursak, işlemci gücü tarafın 5 nm üretim sürecine sahip Kirin 1000 işlemcisini kullanması bekleniyor. Tahmin edebileceğiniz üzere Android lisansı olmadan gelecek olan yeni seride Google Play Store’a olan erişim olmayacak. Bunun yerine ise Huawei’nin akıllı telefonlarında kullandığı HMS temelli AppGallery’i göreceğiz. Mate 40 serisinin daha önce de söylenene göre en az iki versiyonunun Türkiye’de satışta olması bekleniyor. Şuan için Türkiye fiyatı belli olmayan modellerin bilinen detayları bunlardan ibaret olurken ilerleyen aylarda tanıtılması bekleniyor.


Huawei'nin 5G ekipmanları bir ülkede daha yasaklanabilirHuawei'nin 5G ekipmanları bir ülkede daha yasaklanabilir
Huawei Mate 40 Pro en iyi kameralı telefon seçildiHuawei Mate 40 Pro en iyi kameralı telefon seçildi

PAYLAŞ