Huawei Mate 40 Pro en iyi kameralı telefon seçildi - Haberler - indir.com

Huawei Mate 40 Pro en iyi kameralı telefon seçildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-17 11:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei P40 Pro kamerası EISA  ödülü ile onurlandırılmayı başardı. En iyi teknolojik ürünlerin seçildiği EISA etkinliğinde Çinli firmanın akıllı telefonu rakiplerine göz dağı verdi.

Huawei P40 Pro kamerası EISA ödülü ile gündemde

Açılımı European Imaging and Sound Association olan bu organizasyon, dilimize Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği şeklinde çevrildi. Bu dernek fotoğraf, sinema, ses ve otomobil gibi araçların kullanıcılarının ilgisini çeken alanlarda en verimli ürünleri birbirleri ile karşılaştırıyor.

Huawei'nin 5G ekipmanları bir ülkede daha yasaklanabilirHuawei'nin 5G ekipmanları bir ülkede daha yasaklanabilir

Bu karşılaştırmadan sonra hangi ürünlerin ödüle layık göreceğine karar verer EISA yetkilileri, P40 Pro modelinin en iyi kameraya sahip olan akıllı telefon olduğunu tescil etti. Bu telefon şu anda ülkemizde de kullanıcılara sunulmuş durumda.

Huawei'de üst düzey bir yetkili olarak görev alan He Gang, Huawei Watch GT 2 modelinin de "en iyi akıllı saat" ödülü ile taçlandırıldığını açıkladı. Bu akıllı saat geçtiğimiz yılın eylül ayında piyasaya sürülmüştü.

Birkaç gün önce DxOMark testinde kamera performansı kategorisindeki zaferini Xiaomi Mi 10 Ultra'ya kaptıran P40 Pro, Super Sensitive Leica Quad teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji, 5x optik yakınlaştırma ve 50x dijital yakınlaştırma sunuyor.

Huawei P40 Pro hangi kamera özellikleri ile donatılmıştı bir hatırlayalım:

— 50 Megapiksel ana kamera (f/1.9)
— 40 Megapiksel ultra geniş açılı kamera (f/1.8)
— 12 Megapiksel Telefoto kamera (f/3.4)
— 32 Megapiksel ön kamera (f/2.2) ile ToF kamera
— LED flaş
 4K / 60 FPS video çekme özelliği ve 1080p / 30 FPS desteği



PAYLAŞ