Huawei Mate 40 hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Huawei Mate 40 hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-02 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, Mate 40 ailesinin teknik özellikleri noktasında güçlü bir amiral gemisi olması bekleniyor. Şimdi ise bu modele dair detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, yeni yaşanan gelişmede modelin ekran özelliklerine dair bilgiler ortaya çıktı. Huawei Mate 40 serisi son olarak 120 Hz yerine 90 Hz bir ekran ile geleceği haberleri ortaya çıkmıştı. Daha sonrasında ise modellerde ekran altı selfie kamera sisteminin yer almayacağı gündeme geldi. Yeni modelin büyük beklentilerinden olan ekran altı kamera haricinde telefonlardan en azından Mate 40 Pro modelinde Mate 30 Pro’dan daha küçük bir ekran çentiği yer alacağı bekleniyor. Sağlam bir kaynağa göre çentiğin boyutu oldukça küçük olacak. Bu çentikte ise büyük ihtimalle iki farklı selfie kamerası yer alacak. Modelin ise üç boyutlu 100’e yakın güvenli yüz tanıma sistemi için gereken sensörleri ekran altında taşıyacağı iddia ediliyordu.

Huawei Mate 40 daha küçük bir çentikle geliyor

Huawei dünyadaki en büyük mağazasını açtıHuawei dünyadaki en büyük mağazasını açtı

Şirket selfie kameraları yerine sensörlerini ekran altına alacak gibi duruyor. Çentiğin hiç olmaması daha tercih edilen bir hamle olsa da, boyutunun küçülmesi de oldukça iyi duruyor. Normal Huawei Mate 40 modelinde ise bir damla çentik görebiliriz. Cihaz kamera yetenekleri kadar performans özellikleri ile de ön plana çıkması bekleniyor. 5 nm üretim sürecine sahip olarak Kirin 1000 işlemcisinin bulunması bekleniyor. Kirin 990 serisine göre tam yüzde 50 seviyesinde daha yüksek bir performans sunması bekleniyor.

Snapdragon 865 işlemcisi ise Snapdragon 855’ten yüzde 25 daha hızlı olarak gelmişti. 2020 yılının ilk 5 nm üretimine sahip işlemcisi olacak olan Kirin 1000, performans noktasında üst seviye bir işlemci olacakken, nasıl bir performans sunacağı noktasında da oldukça merak ediliyor.


Huawei işlemci stoğu hakkında açıklama yaptıHuawei işlemci stoğu hakkında açıklama yaptı
Huawei yeni güncellemesini yayınladıHuawei yeni güncellemesini yayınladı

PAYLAŞ