Huawei Mate 30'dan sevindirici haber - Haberler - indir.com

Huawei Mate 30'dan sevindirici haber

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-03 18:12:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Huawei durdurak bilmeden başarılarına bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Geçtiğim aylarda katlanabilir akıllı cihazı ile akıllı cihaz gündeminde oldukça ses getiren Huawei, bu zamana kadar da çeşitli ürünleri piyasaya sürerek akıllı cihaz alanında büyük başarılar elde etmeye başladı. Şimdilerde ise MySmartPrice tarafından açıklanan bir röportaj ile Huawei CEO'su Richard Yu, Huawei P30 Vve Huawei p30 Pro  modelli akıllı cihazların 5G versiyonlarının çıkmayacağı hakkında bilgi verdi. Bu açıklamalar doğrultusunda Huawei'nin ilk 5G akıllı cihazı Huawei Mate 30 u olacak sorularını akıllara getiriyor. Ürettiği her akıllı cihazın tasarımı ve özellikleri ile oldukça beğeni toplayan şirket mevcut ürünlerini de geliştirmeye yönelik hareket ediyor. Huawei Mate 30'un 5G desteğiyle ilgili bilgiler de haberimizin devamında yer alacak. 

Mate 30 serisi 5G desteğine sahip olacak

Huawei'in en donanımlı akıllı cihazı Mate 30 5G desteği ile beraber gelecek. Gündemde yer alan bilgilere baktığımız taktirde Huawei Mate 30 modelli akıllı cihazının 5G desteği ile geleceği bilgisini elde ediyoruz. Yayınlanan raporlara göre Huawei'nin ilk 5G modelli akıllı cep telefonunun 2019 yılının sonbahar aylarında tanıtılması planlanıyor. 5G destekli akıllı cihazın Huawei Mate 30 serisi olması bekleniyor. Gelecek aylarda piyasaya girecek olan Mate X modelli akıllı cihazı ile katlanabilir özelli olması ve fiyatının oldukça yüksek olması cihaza ulaşılmasını oldukça zorlaştırıyor. Bu sebeple cihaz bir istisna olarak kabul ediliyor. 

Huawei Mate 30 İçin Hazırlıklar BaşladıHuawei Mate 30 İçin Hazırlıklar Başladı

Geçtiğimiz aylarda Samsungve Huawei aynı etkinlikte kendi katlanabilir akıllı cihazlarını resmi olarak tanıtmıştı. Cihazlar tasarım olarak tam katlanabilir pozisyonda, aynı zamanda birbirinden farklı özelliklere de sahipler. Yani üretim maliyetinin yükselmesi ve özelliklerinin artması cihazların fiyatınında artmasına sebep oldu. Böylelikle fiyat olarak Huawei Mate X oldukça pahalı fiyatlara satışa sunulacak. Bu da kullanıcı açısından pek de beğenilen bir durum değildir. Bunun üzerine Huawei, orta segmentli ve fiyatı uygun cihazlarda üreterek kullanıcının gönlünü almayı başarıyor. Şimdilerde ise 5G desteğinin hangi cihazlarda olacağı hakkında çeşitli çalışmalar yapılıyor. 

5G destekli akıllı cihazların sahip olacağı cihaz Mate 20 modelli akıllı cihazın halefi olan Mate 30 olacak. Yani şöyle ki MySmartPrice tarafından yayınlanan röportaja göre CEO Richard Yu; “Bu sonbaharda 5G telefonlarımız hazır olacak.” dedi. Huawei CEO'su, Çinli akıllı cihaz üreticisinin zaten gerekli üretim teknolojilerine sahip olduğunu fakat P30 ve P30 Pro modelli akıllı cihazların 5G desteği ile donatmasının, 5G ağının şu an ki durumunu ve operatör şirketlerinin bu durum için daha tam olarak hazır olmaması sebebiyle erken bir girişim olacağını düşündüklerinin bilgisini verdi. Teknoloji devi Huawei, P30 serisinde cihazların kamera sistemlerine odaklanmıştır, periskop kamera gibi kullanışlı özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştır. Teknoloji şirketi Huawei ise, Mate  30 serisinde 5G desteğinin ve yeni işlemci sistemlerinin ön plana çıkarmayı planlıyor. Kullanıcı açısından beklentileri göz önünde bulundurarak gelişim gösteren şirket yakın zamanda daha da başarılı işlere imza atmaya hazırlanıyor. 



PAYLAŞ