Huawei Mate 30 Serisi Ön Siparişte Uçtu! - Haberler - indir.com

Huawei Mate 30 Serisi Ön Siparişte Uçtu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-30 11:04:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Huawei’nin yeni amiral gemisi Mate 30 ve Mate 30 Pro, geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Münih şehrinde yapılan bir etkinlikte lansmanı gerçekleştirilmişti. Gerçekleştirilen ön siparişte ilk üç saatte bir milyon adedin üzerinde rekor sipariş rakamı elde etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen lansmanda içerisinde Android işletim sistemiyle geleceği belirtilen Mate 30 ve Mate 30 Pro Google destekli olmayacak. Yani Google servislerine erişilemeyecek.

Huawei P30 Pro için profesyonel fotoğrafçlık tavsiyleriHuawei P30 Pro için profesyonel fotoğrafçlık tavsiyleri

Shenzen’de yeni açılan mağazanın açılışında konuşan Huawei’nin CEO’su Yu Chengdong, Huawei Mate 30 serisi hakkında açıklamalarda bulundu. Chengdong’un aktardıklarına göre şimdiden sınırlı stokta ve P30’un ön sipariş hacmi altıya katlanmış durumda. Ön siparişlerin açılmasından üç saat gibi kısa bir süre sonra toplam sipariş sayısı 1 milyonun üzerinde. Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro, şirketin hedeflerine göre 20 milyonun üzerinde bir satış rakamına ulaşacak. Bu seriden şimdilik elde edilen gelir ise 70 milyon dolar civarında. Serinin Google servislerine erişimi olmaması, Çin için bir problem söz konusu değil çünkü zaten bu bölgede bu hizmetlere erişilemiyordu.

Chengdong, Amerika yaptırımlarıyla ilgili olarak, konulan ambargolar olmasa bu yıl satış hacminde daha büyük bir artışın söz konusu olacağını savundu. Firmanın hedefi 300 milyon bandında hedeflediği telefon satışı, iddialara göre yasaklar ve ambargolar sebebiyle gerçekleşemeyecek.


Huawei P30 Pro'nun dikkat çeken iki yeni versiyonuHuawei P30 Pro'nun dikkat çeken iki yeni versiyonu
Huawei P30 Pro’nun klonu 100 dolarlık telefon Infinix Hot 8 duyurulduHuawei P30 Pro’nun klonu 100 dolarlık telefon Infinix Hot 8 duyuruldu

Huawei Mate 30 resmi tanıtım videosu


PAYLAŞ