Huawei Mate 30 Pro E özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei Mate 30 Pro E özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-13 17:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Huawei Mate 30 Pro E isimli yeni bir modelin 22 Ekim 2020 tarihinde düzenleneceği duyurulan Huawei Consumer Business etkinliğinde kullanıcıların karşısına çıkacağı iddia edildi. Bu etkinliğin esas odağı Mate 40 serisi olacak.

Google’ın kendisine ait olan mobil servislerini kullanamayan Huawei, son zamanlarda hem kendi arama motorunu hem de kendi işletim sistemini geliştirerek kendisine uygulanan ambargonun etkilerinden en kısa sürede etkili bir şekilde arınmaya çalışıyor. Mate 30 Pro E nasıl bir akıllı telefon?

Huawei Mate 40'ın tanıtım tarihi belli olduHuawei Mate 40'ın tanıtım tarihi belli oldu

Huawei Mate 30 Pro E özellikleri sızdırıldı

Daha önce Mate 40 ailesine başka yeni ürünlerin de eşlik edeceğine dair bilgiler verilmişti. Bu ürünlerin arasında Mate 30 imzasını taşıyan bir akıllı telefonun olacağı belirtilmişti. Öne sürülen ilgili iddianın doğruluk payı olabilir.

Çin’in Facebook’u olarak adlandırılan Weibo’da vakit geçiren bir üye, LIO-AN00m etiketi ile TENAA sertifikasını alan ve Çin’de satışa sunulmaya hazır olan bu gizemli ürünün Mate 30 Pro E olduğundan emin. Pro E’nin işlemcisi Kirin 990 5G olabilir.

Kendisinin özellikleri bize Huawei Mate 30 Pro’yu andırıyor. Zira Pro E’nin ekran büyüklüğü 6.53 inç. Full HD Plus teknolojisine sahip olan bu telefonda “şelale” olarak adlandırılan bir ekran tasarımı kullanıldı.

Arkasında dört adet kameraya yer veren Huawei Mate 30 Pro E’nin üç farklı RAM seçeneği ve 256 GB depolama alanı eşliğinde piyasaya sürüleceği söyleniyor: 6 GB, 8 GB VE 12 GB. 

Şimdilik bu model hakkında hiçbir bilgi vermeyen Huawei, 22 Ekim 2020 tarihinde neler yapacak hep birlikte göreceğiz. Daha fazla bilgi elde etmek için biraz daha beklememiz gerekiyor.



PAYLAŞ