Huawei Mate 30 Pro, 90Hz Tazeleme Hızıyla Geliyor - Haberler - indir.com

Huawei Mate 30 Pro, 90Hz Tazeleme Hızıyla Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-17 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei, yaşanan olaylara rağmen üretim yapmaya devam ediyor. Huawei, son zamanlarda her ürettiği akıllı cihaz ile ses getirmeyi başarıyor ve aynı zamanda kullanıcıların da beğenisini kazanıyor. Şimdiki akıllı cihazınız ise Huawei Mate 30 Pro. Birbirinden farklı özellikler ile donatılan Huawei Mate 30 Pro'nun ilk duyulan özelliklerinden biri 6.71 inç AMOLED ekran özelliğidir. Bunun üzerine Çin'den gelen bilgilere göre amiral gemisi niteliğini taşıyan Huawei Mate 30 Pro modelli akıllı cihaz OnePlus 7 Pro cihazında olduğu gibi 90 Hz yenileme hızı ile beraber gelecek. Cihazlarda yer alan daha yüksek yenileme hızı bilindiği üzere daha akıcı menüler, videolar ve bunun yanı sıra aynı zamanda daha akıcı oyun deneyimi sunuyor. Bu sebeple akıllı cihazlarda tazelemenin hızının yüksek olması kullanıcıların kullanım deneyimlerini artıran en önemli özelliklerden biridir. 

Huawei Mate 30 Pro, 90 Hz yenileme hızı ile geliyor

 Amiral gemi sınıfında yer alan Huawei Mate 30 Pro'nun ekranı 90 Hz yenileme hızı ile beraber geliyor. Söz konusu bu akıllı cihazın son zamanlarda iddia edilen render'ları gün yüzüne çıkmaya başladı. Huawei Mate 30 Pro'nun ekran kısmı kavisli bir tasarıma sahip olup ekranın sol üst köşesinde iki kameranın konumlandırılması için delikli bir tasarım yer alıyor. Ekranda yer alan bu delikli çentik sistemi ya da punch-hole  adı verilen teknik son olarak Samsung S10 modelli akıllı cihazda görülmüştü. 

Huawei, Kendine İşletim Sistemi ArıyorHuawei, Kendine İşletim Sistemi Arıyor

Huawei Mate 30 Pro, kamera konusunda da iddialı bir şekilde geliyor. Kamera sistemi cihazın arka kısmında V şeklinde dörtlü bir kamera kurulumu ile gelecek. Led flaş sistemi ise ise dört kameranın en üst sol köşesinde yer alacak. Bu kamera sisteminin 5x optik zoom ve 50x dijital zoom özelliği sunduğunu da değerlendirmek gerekiyor. Yakın zamanda çıkacak olan 2019 iPhone 11 modellerinin 2x optik zoom özelliğine sahip olacağını düşünürsek Huawei Mate 30 Pro'nun bu özelliğe sahip olması son derece etkileyici olarak değerlendiriliyor. Elde edilen renderlar Huawei Mate 30 Pro'nun Siyah, Kırmızı, Altın Beyaz, Mavi, Krom Beyaz, Klasik Mavi ve Klasik Kırmızı renklerine sahip olacağını gösteriyor. Fakat elde edilen bu görüntülerin doğruluğu kesin değildir.Bu bilgiler ihtimal değerinde olan bilgilerdir. Bu sebeple isimlerinin bu şekilde olacağı ya da renklerinin bunlar olacağı hakkında kesin konuşmak pek de doğru olmayacaktır. 

Huawei Mate 30 Pro modelli akıllı cihaz Balong 5000 5G modem ile eşleştirilen Kirin 985 yonga seti kullanılarak tasarlandı. Bu akıllı cihaz hakkında yapılan diğer bir söylenti ise Mate 30 Pro'nun sahip olacağı düşünülen özellikler arasında ekrana yerleştirilmiş olan parmak izi okuyucusu ve 55 W hızlı kablolu şarj desteğinin olmasıdır. Ayrıca cihazın pil kapasitesine değinmek gerekirse cihazda 4,200 mAh gücünde bir batarya bulunuyor. Huawei Mate 30 Pro adlı akıllı cihazın çıkış tarihinin Ekim ayı olması bekleniyor. Fakat bu çıkış tarihi kesin değildir, yakın zaman içerisinde kesin tarihi öğrenmemiz muhtemeldir. 

 


Huawei Tüm Yaptırımlara Rağmen Büyümeye Devam EdiyorHuawei Tüm Yaptırımlara Rağmen Büyümeye Devam Ediyor
Huawei EMUI 9 Güncellemesi Yayında!Huawei EMUI 9 Güncellemesi Yayında!

PAYLAŞ