Huawei Mate 30 Lite Teknik Detayları Ortaya Çıkıyor - Haberler - indir.com

Huawei Mate 30 Lite Teknik Detayları Ortaya Çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-25 14:52:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin en yeni amiral gemisi serisi olan Mate 30 serisi büyük bir merakla bekleniyor. Şimdi ise Mate 30 ailesine yönelik yeni bir üye detayları ile beraber ortaya çıktı. Üç farklı modelden oluşacak olan Huawei Mate 30 serisinin Mate 30 Lite cihazı hakkında en yeni detaylar ortaya çıktı. Mate 30 Lite modelinin işlemci gücü tarafında 7 nm üretim olan Kirin 810 modelini kullanması bekleniyor. Huawei Kirin 810’da 2.27 GHz hızında iki adet yüksek performanslı Cortex-A76 ve altı adet ise tasarrufa yönelik 1.88 GHz hızında Cortex-A55 çekirdekleri yer alıyor. Toplam olarak sekiz çekirdekli yapıya sahip olan bu işlemci yanına ise Mali-G52 grafik birimi eşlik edecek.

Huawei Mate 30 Lite İddialı Geliyor

Yapay Zeka İşlemcili Huawei Nova 5 TanıtıldıYapay Zeka İşlemcili Huawei Nova 5 Tanıtıldı

Üst seviye bir kamera ile dikkatleri çekmesi beklenen Mate 30 Lite modelinde 20W değerinde hızlı şarj sistemi de bulunacak. Bu hızlı şarj ise 4000 mAh’lik bir bataryayı şarj edecek. Arka yüzeyde dörtlü kamera sistemine sahip olan bu modelde 6.4 inç büyüklüğünde 2310x1080 piksel çözünürlüklü bir ekranın yer alması bekleniyor. Lite modeli serinin en uygun fiyatlı çözümü olduğu için asıl merak edilen cihaz serinin Pro modeli oluyor.

Mate 30 Pro tarafında ise bazı ortaya çıkan detaylara değinecek olursak, 90 Hz OLED bir ekranla gelmesi bekleniyor. Oldukça etkileyici bir ekran deneyimi sunması beklenen bu modelde işlemci gücü tarafında Kirin 985 modelini göreceğiz. Diğer yandan 5G desteğinin yanı sıra 55W hızlı şarj desteği ve 4200 mAh’lik pil yer alması bekleniyor. Bakalım Huawei’nin merakla beklenen Mate 30 ailesi gerek özellikler gerekse tasarım anlamında rakiplerinin yanında nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz. Modellerin henüz tanıtım tarihi belli olmuş değil.  


Huawei'nin Android Q Güncellemesi Alacak Telefonları AçıklandıHuawei'nin Android Q Güncellemesi Alacak Telefonları Açıklandı
Huawei Mediapad M6 Serisi Tabletler TanıtıldıHuawei Mediapad M6 Serisi Tabletler Tanıtıldı

PAYLAŞ