Huawei, Mate 30 için iki yeni video - Haberler - indir.com

Huawei, Mate 30 için iki yeni video

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-10 10:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Huaweinin merakla beklenen Mate 30 ailesi 19 Eylül’de Almanya Mübih2te düzenlenecek olan bir etkinlikte dünyaya tanıtılacak. Son dönemlerle ürettiği cihazlarla dikkatleri üzerine toplayan Huawei’nin yeni telefonları da büyük bir heyecanla bekleniyor. Lansmanda Huawei’nin sadece Mate 30 ailesini değil, Huawei Watch GT 2’yi de tanıtması bekleniyor. Merakla beklenen lansmandan önce Huawei Mate 30 ailesi ile ilgili iki farklı video yayınlayan şirket kullanıcıları yeni cihazlarda ne beklediğinin ip uçlarını da veridi. 

Hatırlarsanız 2019 senesinde düzenlenen IFA’da Kirin 990 işlemciyi tanıtmıştı. Huawei’nin dün yaptığı açıklamayla birlikte Mate 30 ailesinin Kirim 990 işlemciyi kullanacağı da kesinleşti. Teknoloji dünyasının tanıtımını merakla beklediği Mate 30 ailesi için “Rethink possibilities” sloganıyla bir video yayınlayan şirket dikkatleri üzerine çekmeyi de başardı. Videolarda ise en çok dikkat çeken kamera lesnleri oldu. Ancak bu nokta teknoloji dünyası için biraz kafa karıştırıcı, çünkü Huawei’nin yeni modellerinde kullanacağı kamera teknolojisi beklenenden biraz farklı. 

Huawei P30 Pro’nun klonu 100 dolarlık telefon Infinix Hot 8 duyurulduHuawei P30 Pro’nun klonu 100 dolarlık telefon Infinix Hot 8 duyuruldu

Huawei Mate 30’un kamera yetenekleri neler? 

Huawei Mate 30 lite ilk kez görüntülendi

İkinci video ise, ilk videoya göre daha anlaşılır olmasının yanı sıra cihazların şarj özellikleri hakkında da bilgiler barındırıyor. Tanıtım videolarına baktığımızda yeni Huawei Mate 30 ailesinin hızlı kablosuz şarj desteğiyle kullanıcılara sunulacağını görüyoruz.  Kamera performansının da net bir şekilde gözler önüne seriliği bu videoya göre Huawei Mate 30 ailesinin yeni üyeleri 4K 60 FPS video çekim özelliğine sahip olabilir. Cihazın sahip olduğu yetenekleri tam olarak açıklamayan Huawei’nin yayınladığı bu videolarla kullanıcıların ilgisini de sabit tutmayı başardığını söyleyebiliriz. 

Özellikle yeni kameralarıyla büyük bir ilgi uyandıran Huawei Mate 30 ailesinin daha pek çok yeteneğe sahip olması bekleniyor. Özellikleri henüz belli olmayan cihazın yeteneklerini öğrenmek için şimdilik 10 gün sonraki lansmanı beklememiz gerekiyor gibi görünse de, ilerleyen günlerde Huawei ile ilgili yeni bilgiler elde edindikçe sizlerle paylaşıyor olacağız. 


Tanıtımı yapılan Huawei Enjoy 10 Plus özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Huawei Enjoy 10 Plus özellikleri ve fiyatı
Huawei P40 HarmonyOS ile gelebilirHuawei P40 HarmonyOS ile gelebilir

Huawei Mate 30 resmi tanıtım videosu


PAYLAŞ