Huawei Mate 30 İçin Hazırlıklar Başladı - Haberler - indir.com

Huawei Mate 30 İçin Hazırlıklar Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-28 17:21:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde Paris’te gerçekleşen etkinlik ile beraber en yeni amiral gemisi serisi olan Huawei P30 Pro ailesini tanıtan Huawei’den yeni modellere dair bazı açıklamalar geldi. Malezya’daki bir basın etkinliğinde Huawei yetkilisi tarafından Mate 30 ile alakalı testlerin başladığı ve modelin Eylül veya Ekim aylarında tanıtılmaya hazır olacağını ifade etti. Huawei P30 ve P30 Pro modelleri henüz çok sıcak olurken, yeni amiral gemisi modeli hakkında Mate 30 için testlere başlandığı Huawei yetkilisi tarafından dile getirildi. Söz konusu bu şirket yetkilisi tarafından ifade edilene göre model Ekim veya Eylül dönemlerinde kullanıcılara sunulmuş olacak.

Huawei Mate 30’u Önümüzdeki Aylarda Göreceğiz

Huawei’den dizüstü bilgisayarları bile şart edecek 40W gücüne sahip powerbankHuawei’den dizüstü bilgisayarları bile şart edecek 40W gücüne sahip powerbank

Henüz modele dair bir bilgi yer almasa da, söylentilere göre Mate 30 modeli %20 daha yüksek transistör yoğunluğuna sahip olacak. İlk 7nm EUV işlemci olarak bulunan Kirin 985’ten gücünü alacak olan cihaz Kirin 980 ile aynı GPU ve CPU mimarisine sahip olacak. Ancak geliştirme ile daha yüksek bir performans ve frekans hızı sağlamış olacak. Diğer yandan tıpkı Galaxy S10 Plus modeli gibi cihaz 5G teknolojisine sahip olacak.

Güney Koreli rakip Samsung’un Galaxy Note 10 modelini sunacağı dönem ile beraber gelmesi beklenen Mate 30 bakalım ne gibi yenilikler sunacak. Yakın zamanda bu amiral gemisi cihazları göreceğiz.  


Huawei P30 Pro, DxOMark'ın en iyisi seçildiHuawei P30 Pro, DxOMark'ın en iyisi seçildi
Huawei'in yeni kablosuz kulaklığı FreeBuds Lite'ı tanıtıldıHuawei'in yeni kablosuz kulaklığı FreeBuds Lite'ı tanıtıldı

PAYLAŞ