Huawei Mate 20X, Tanıtıma az bir süre kala ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20X, Tanıtıma az bir süre kala ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-15 10:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Tanıtımına sadece birkaç gün kalmasına rağmen ortaya çıkan yeni bir görüntü Mate 20 serisinin bir modelinin kalemle geleceğini gösteriyor. Huawei'nin kendi mağazasında çekildği iddia edilen bu görüntü, oldukça resmi gözüküyor.

Huawei Mate 20X, Tanıtıma az bir süre kala ortaya çıktı,

Ortaya çıkan bu görüntülerde Mate 20 standının üzerinde üç adet telefon görülüyor. Bu telefonlardan ikisi benzer boyutlara sahipken, diğer telefon diğerlerinden daha büyük boyutlarda ayrılmış vaziyette duruyor. Fotoğraflar bulanık olsa da, soldaki iki telefonun Mate 20 ve sağdaki ayrılmış büyük olan telefonun Mate 20 Pro olduğunu düşünüyoruz. Sağdaki büyük cihaz ayrıca bir kaleme sahip. Bu telefonun Huawei'nin oyunculara yönelik geliştirdiği telefonu olan Mate 20X olduğu tahmin ediliyor. Samsung Galaxy Note serisi ile piyasanın "kalemli telefon" ihtiyacını giderdiğini söyleyebiliriz. Daha önce bu imparatorluğu yıkmak için girişimler bulundu fakat başarılı olamamıştı. Yine de Huawei'nin bir telefonunda kalem bulunması oldukça heyecanlandırıcı bir detay. 

Huawei P20 Pro zamlandı!Huawei P20 Pro zamlandı!

Huawei Mate 20X, aynı diğer kardeş modelleri gibi Kirin 980 işlemciden gücünü alacak. Ayrıca telefon AMOLED bir ekran ile gelecek. Kamera olarak ise arka tarafında 4 adet kamera olacak ve oyun için üretilen bu telefon, oyuncuların oyunlarına ara vermeden oynayabilmek için daha büyük bir bataryaya sahip olacak. Bildiğiniz üzere bilgisayar platformunda son derece yaygın oyunlar telefonlara çıkmaya başladığından beri kullanıcılar oyun için telefonlar almayı tercih ediyor. Bu yüzden akıllı telefon üreticileri oyunculara özel telefonlar çıkartmaya başladı. Bir nevi oyuncuları da kendi tarafına çekmek isteyen şirketler bu oyunculara özel telefonlarla birlikte kullanıcıları kendine çekmeyi başarıyor. Özellikle işlemci ve batarya konusunda iyi bir donanım seçerken diğer özellikleriyle de akıllı telefon piyasasına damga vuruyorlar. Huawei'de oyuncular için özel bir telefon tasarlayarak, oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Şirketin Mate 20 Serisinin tanıtım etkinliği, 16 Ekim 2018 Salı günü ülkemiz saatine göre 16.00 da başlayacak. Gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bizleri takip edebilirsiniz. Böylece Huawei'nin ve teknolojinin en yeni haberleri ilk önce sizler duyabilirsiniz.


Huawei Honor View 10 İçin Android 9.0 Güncellemesi BaşladıHuawei Honor View 10 İçin Android 9.0 Güncellemesi Başladı
Huawei Mate 20 Pro'nun Resmi Tanıtım Videosu YayınlandıHuawei Mate 20 Pro'nun Resmi Tanıtım Videosu Yayınlandı
Huawei P20 Pro vs. iPhone XSHuawei P20 Pro vs. iPhone XS

PAYLAŞ