Huawei Mate 20'nin Merak Uyandıran Teknik Detayları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20'nin Merak Uyandıran Teknik Detayları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-16 14:06:26
Editör : Elif Keskin
Kategori : Teknoloji

Huawe'nin Mate 20 modeli teknoloji dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Merakla beklenen modelin teknik detayları gün yüzüne çıktı.

Lansman için gün sayan Mate 20 serisi Mate 20 Lite, Mate 20 Pro ve Mate 20 modelleriyle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Mate 20 Lite'ın özellikleri teknoloji gündeminde yerini alırken, şu an Mate 20 teknik detaylarıyla karşımıza çıkıyor.

Huawei Hızlı Şarj Teknolojisini DuyurduHuawei Hızlı Şarj Teknolojisini Duyurdu

Bir satış kanalında kullanıcıların karşısına çıkan Huawei Mate 20, neredeyse çerçevesiz bir ekrana sahip. Çentikli bir tasarıma sahip olan telefonun çentiği daha önceki modellere göre daha küçük bir şekilde karşımıza çıkıyor. 6,3 inç Quad HD AMOLED ekran ile geliştirilen telefonun parmak izi sensörü de bu ekran üzerine entegre edilmiş.

Samsung Galaxy Note 9’u Geride Bırakması Bekleniyor

20 megapiksel kamerasıyla merak uyandıran Huawei Mate 20, aynı zamanda arka kamerasında ise Leica tarafından geliştirilen üçlü kamera sistemine sahip. 6 GB / 8 GB RAM kapasitesine sahip telefon bu gücünü Kirin 980 ile sağlayacak. Kirin 980, teknoloji dünyasında gücünü 7mm hattından alacak ilk işlemci olarak biliniyor.

4.200 mAh pil kapasitesine sahip olan Mate 20, 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı kapasitesi seçeneğiyle kullanıcı karşısına çıkıyor. Model Android 9.0 Pie ile entegre olarak çalışan EMUI 9 ile birlikte satılıyor. Mate 20, şu anda teknoloji dünyasında 999 dolar üzerinden fiyatlandırılıyor fakat bu miktarın doğru olmadığı iddiaları da gündeme geliyor. Samsung Galaxy Note 9’u geride bırakması beklenen Huawei Mate 20 serisi Eylül ayı içerisinde kullanıcılarla buluşacak.


İlgili uygulamalar
Huawei Kendi İşletim Sistemini YapacakHuawei Kendi İşletim Sistemini Yapacak
Huawei, Apple'ı tahtından indirmek istiyor!Huawei, Apple'ı tahtından indirmek istiyor!
Huawei Kirin 980 Özellikleri Belli OlduHuawei Kirin 980 Özellikleri Belli Oldu

Huawei Watch - Zamansız Tasarım Hikayesi


PAYLAŞ