Huawei Mate 20 yeni kamera özellikleriyle diğer akıllı telefonlara fark atacak - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 yeni kamera özellikleriyle diğer akıllı telefonlara fark atacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-20 11:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son günlerde ortaya çıkan akıllı telefonların özellikleri oldukça dikkat çekiyor. Özellikle bu akıllı cihazların kameraları mükemmel çekim yapmaya olanak sağlıyor. Hem donanım hemde yapay zeka desteğini kullanan kameralar birçok anı kaydetmeye yarıyor. Fakat akıllı cihaz sektöründe bu aralar rekabet oldukça üst sınırda. Şirketler birbirlerini geçmek için daha iyi donanım daha iyi yazılım üretiyor. Huawei'de yeni cihazında kamera özellikleriyle diğer şirketlere fark atacak.

Huawei Mate 20 yeni kamera özellikleriyle diğer akıllı telefonlara fark atacak

Huawei Mate 20 ailesinin tanıtılacağı zamana az bir süre kaldı. Süre azaldıkça telefonla ilgili iddialar da artmaya başladı. Gelen son haberlere göre Mate 20'nin kamerası oldukça gelişmiş olacak ve dikkat çekici özelliklere yer verecek. Su altı modunda kullanıcılarına daha net fotoğraflar çekmesini sağlıyor. Bildiğiniz üzere yazları birçok telefon kullanıcısı su ile ilgili kaygı yaşıyor. Telefonlarının suda bozulacağını ve yeni bir telefon alacakları korkusuyla telefonlarını suya yaklaştırmıyorlar. Bazı kullanıcılar ise suya dayanıklı telefonları sayesinde su altında çekim yapabiliyorlar. Fakat su altında olduğu için kameralar bulanık resimler veya videolar çekebiliyor. İşte bu konuya bir çözüm kavuşturmak isteyen Huawei, su altında daha net video ve resim çekebilecek bir cihaz geliştiriyor. 

Huawei'nin hile yaptığı kanıtlandıHuawei'nin hile yaptığı kanıtlandı

Ses açma tuşu ile hızlı bir şekilde video kaydına girebiliyor. Ayrıca bu cihaz AI Zoom isimli bir özelliğe sahip. Bu özellik yakınlaştırma özelliğini videodaki konunun mesafesine ve yerine göre otomatik olarak ayarlıyor. AI Cinema modunda çalışan bu özellikte kullanıcılar farklı farklı filtreler uygulayabiliyor. Bu cihaz 128 GB'lık hafıza seçeneğiyle birlikte geliyor. Mate 20 Pro 6.9 inçlik kavisli AMOLED ekranı ile geleceği konuşuluyor. Yeni yüz tanıma teknolojisi olan, 3D Yüz Tanıma Teknolojisi sayesinde telefonun güvenliğini bir tık daha üst seviyeye çıkarmış olacak. Ayrıca cihaz 24MP'lik selfie kamerasına sahip. Bu demek oluyor ki selfieleriniz diğer kullanıcılardan daha iyi bir görüntüye sahip olacak. Mate 20 Pro'nun ekranı 3120 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Mate 20 modelinde ise 2244 x 1080 çözünürlüklü ekran olacak. Mate 20 ise 6.3 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ayrıca cihaz Kirin 980 işlemciden gücünü alıyor, 6 GB RAM, 128 GB Dahili hafızaya sahip. Mate 20 Pro ise içerisinde entegre parmak izi sensörü ile birlikte gelcecek.


Huawei Mate 20 Pro'nun ön panel görseli sızdırıldıHuawei Mate 20 Pro'nun ön panel görseli sızdırıldı
Huawei Mate 20 Pro görüldüHuawei Mate 20 Pro görüldü
Huawei, Android yerine kullanmak için alternatif işletim sistemi geliştirmiyorHuawei, Android yerine kullanmak için alternatif işletim sistemi geliştirmiyor

PAYLAŞ