Huawei Mate 20 X'in Detayları Belli Oldu - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 X'in Detayları Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz sektöründe ciddi başarılar elde eden ve gelişim göstermeye de hız kesmeden devam eden Çinli teknoloji şirketi Huawei, yakın zamanda bir akıllı cihaz ile daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Teknolojik ürünler arasında en çok da akıllı cihazlar ile karşı karşıya geldiğimiz bu yılın yıldızları elbette ki Huawei ve Samsung oldu. Gerek çeşitlilik gerek teknolojik özellikler açısından oldukça kaliteli bir şekilde üretim yapmayı başaran bu iki şirket tarafından üretilen akıllı cihazlar arasından seçim yapmak oldukça güç. Tüm ürünlerin yanı sıra aynı zamanda iki şirketin ürettiği katlanabilir ekranlı akıllı cihazlar kadar orta segmentli ürettiği akıllı cihazlar da oldukça ilgi gören ürünler arasında yerini almayı başardı. 

7.2 İnç Ekranlı Huawei Mate 20 X Oyuncuların Dikkatini Çekecek7.2 İnç Ekranlı Huawei Mate 20 X Oyuncuların Dikkatini Çekecek

Üretilen akıllı cihazların özellikleri arttıkça fiyat düzeyi de el yakan cinsten oluyor. Öyle ki iki cihazın üst düzey teknoloji doğrultusunda ürettiği akıllı cihazların bir çoğu fiyat olarak da çok pahalı. Bunun farklında olan iki dev teknoloji şirketi orta sınıf tüketicilerini de düşünerek orta segmentli özellikler doğrultusunda akıllı cihazlar üreterek fiyatları da düşürmeye yönelik hareket ediyor. Çinli teknoloji şirketi Huawei'nin sektöre bomba gibi düşen Mate X modeli, şirketin ilk 5G özellikli akıllı cihazıdır. Huawei Mate 20 X modelli ürünü, 5G özellikli olarak üretilecek ve ortama fiyat dengesine sahip olacak. Pahalı ürünlerinin yanı sıra uygun fiyatlı ürünler ile dikkatleri üzerine çeken ve tüketici kitleyi memnun etmeyi başaran şirket yakın zamanda yeni bir cihazını daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Huawei Mate 20 X'in özellikleri

Huawei Mate 20 X modelini incelerken özellikle ekran özelliklerini değerlendirmemiz gerekiyor. OLED ekran özelliğine sahip olacak olan Huawei Mate 20 X cihazında, ekran boyutu olarak da 7.2 inç ekran seçilmiştir. Cihazın ön yüzü son derece sade bir tasarıma sahip olup kullanıcılarına şık bir kullanım sunacak. Cihazın şarj konusunda kesin bir bilgi olmazken, beklentiler cihazın batarya gücü 5000 mAh olması yönünde olsa da şirket cihazın bataryası için 4200 mAh kapasitesine sahip olmasını uygun görmüştür.  Akıllı cihaz üreticisi Huawei tarafından üretilecek olan bu yeni modelli akıllı cihaz, sadece yarım saat içerisinde %70 şarj oranına kadar dolum yapabilecek. Şirket, bu işlemlerini de 40 volt batarya şarj özelliği ile yapmayı planlıyor. 

Huawei tarafından üretilecek olan bu akıllı cihazın hakkında henüz elde edilen bilgiler bu şekildedir. Yakın zamanda daha fazla bilginin geleceğini düşünüyoruz. Çin dünyasının en çok dikkat çeken şirketlerinden biri olan Huawei, geçtiğimiz yıllara göre bu yıl daha fazla çeşitlilik ve özellikli akıllı cihazlar üretti. Hatta akıllı cihaz üreticisi Samsung ile üretim ve kalite açısından kafa kafaya bir yarış içerisinde yer aldı diyebiliriz. Huawei Mate 20 X modelli akıllı cihaz da çok yakında piyasaya girerek Huawei'nin listesine bir yenisini daha eklemeyi başarıyor. Huawei ile akıllı cihaz kullanımınızı kusursuz bir şekilde özelleştirebilirsiniz. 



PAYLAŞ