Huawei Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında! - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 08:29:03
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Huawei kullanıcılarının uzun zamandır merakla beklediği Mate 20 Pro'yu yeni bir reklam filmi ile tüketicilere duyuruldu. Türkiye'nin büyük televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayan 60 saniyelik reklam filmi, Mate 20 Pro'nun sektörde standartları belirleyen, dünyada ilk defa kendisinde barındırdığı özelliklerini ve bunların tüketiciye neler kazandırdığını anlatıyor.

Huawei Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında!

Huawei, yapay zekaya sahip dünyanın ilk çift işlemcili telefonunu Türkiye pazarına sunduğu reklam filmi ile ürünün tüketicilere neler sağladığını aynı zamanda estetik sanat yönetimi ve reklam müziği ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Türkiye'nin tüm büyük televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayan 60 saniyelik reklam filmi, Mate 20 ve Mate 20 Pro ürünlerinin tüketiciye sağladığı faydaları gözler önüne sermeye yetiyor. Reklam filminde yer alan bazı sahnelerden de görebileceğimiz gibi, yerden yükselerek kabalıktan sıyrılan insanlar arasında ürün sloganı "Beklentilerinizi Yükseltin" mesajı görsel anlatımı ifade ediyor.

İnanılmaz Fiyatlı Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de Satışa Sunulduİnanılmaz Fiyatlı Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de Satışa Sunuldu

"Mate Serisinin En İyileriyle Tanışma Zamanı" adındaki bu reklam filmi, sadece YouTube üzerinden 1,5 milyon seyirciye ulaşmış durumda. Bu reklam filminin yerelleştirmesi Huawei Türkiye'nin ana iletişim ajansı olan Pure New Media tarafıdnan yapıldı.


Huawei Mate 20 Pro Resmi Türkiye Fiyatı AçıklandıHuawei Mate 20 Pro Resmi Türkiye Fiyatı Açıklandı
Huawei'nin yeni telefonu, kamerasıyla damga vuracakHuawei'nin yeni telefonu, kamerasıyla damga vuracak
Huawei, 10x yakınlaştırmalı, dört arka kameralı telefon çıkaracakHuawei, 10x yakınlaştırmalı, dört arka kameralı telefon çıkaracak

PAYLAŞ