Huawei Mate 20 Pro'nun Resmi Tanıtım Videosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro'nun Resmi Tanıtım Videosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-03 09:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin yepyeni amiral gemisi modeli olan Mate 20 Pro serisi hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şirketin çok yakın bir zamanda resmi olarak tanıtması beklenen Mate 20 Pro cihazına dair şimdi ise resmi tanıtım videosu ortaya çıktı. Hali hazırda birçok sızıntı görseli ortaya çıkan cihazın şimdi ise videolu detayları Çin’in popüler sosyal medya platformu olan Weibo’da meydana çıktı. Şuana kadar çıkmış olan tasarım detayları ve fotoğraflar yeni amiral gemisi ailesi Mate 20 ve Mate 20 Pro modellerini tam anlamıyla ortaya çıkartmıştı. Ancak Weibo kaynaklı bu tanıtım videosu yeni modellerin tasarımı ile dikkat çekeceğini ortaya seriyor.

Huawei Mate 20 Tanıtım Videosu

Ortaya çıkan bu videonun etkinliğin hemen ardından resmi bir tanıtım videosu olacağı iddia ediliyor. Model videoda üç arka kameraya sahip olarak gözüküyor. Leica üretim bu kameralar ile beraber kamera modülünün ilk defa kare biçimli kullanılması bekleniyor. Bu kare kısmın üç köşesi kamera lensi olacakken dördüncü köşede ise LED flaşı göreceğiz. Videoda gözüken bir başka detaya göre ise Huawei’nin Mate 20 Pro serisi ile beraber yenilenmiş bir çentik tasarımını görüyoruz. P20 modelinde yer alan geniş çentik alanı su damlası olarak nitelendirilen küçük bir çentiğe yerini bırakmış durumda.

Huawei Mate 20 Pro Detayları Belli OluyorHuawei Mate 20 Pro Detayları Belli Oluyor

Bu iyileştirme ile beraber Mate 20 Pro serisi devasa ekranı ile beraber yüksek bir ekran gövde oranına sahip olacak. Donanım tarafına gelecek olursak Mate 20 Pro serisinde birçok farklı opsiyon göreceğiz. Bu noktada 4 GB RAM – 64 GB / 128 GB ve 256 GB depolamalı versiyon haricinde 6 GB RAM 128 GB-256 GB ve 512 GB depolamalı modeller bulunacak. Ayrıca 8 GB RAM – 128 GB / 256 GB ve 512 GB depolama seçeneğine sahip modelleri de göreceğiz. İşlemci tarafında ise performansı ile zirveye oynaması beklenen Kirin 980 serisi yeni Mate 20 Pro ailesine gücünü veren isim olacak. Bakalım model beklenildiği gibi üst seviye bir tasarım ve donanımla mı gelecek göreceğiz.


Huawei Mate 20'den Üzücü Bir Haber GeldiHuawei Mate 20'den Üzücü Bir Haber Geldi
Kirin 980'li Huawei Mate 20 Performansı Ortaya ÇıktıKirin 980'li Huawei Mate 20 Performansı Ortaya Çıktı

PAYLAŞ