Huawei Mate 20 Pro'nun ön panel görseli sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro'nun ön panel görseli sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-07 13:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bir buçuk ay sonra tanıtılması planlanan Huawei Mate 20 Pro’nun, ön panel görseli sızdırıldı.

Huawei’nin son dönemlerde teknoloji dünyasının merak konularından biri olan yeni modelleri Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro, yaklaşık bir buçuk ay sonra görücüye çıkacak. Çıkışından önce, her akıllı telefonda olduğu gibi, birtakım sızıntı bilgilerle gündeme gelmeye devam ediyor. Merak edilen iki yeni modelin bazı teknik özellikleri gündeme gelmişti. Bununla birlikte kısa bir süre önce satış fiyatları da ortaya çıktı ve satış fiyatlarının, iPhone X’ten daha uygun olacağı söylendi. Son olarak, Huawei Mate 20 Pro’nun, ön panel görseli sızdırıldı.

Huawei Mate 20 Pro'nun görüntüleri sızdırıldı.Huawei Mate 20 Pro'nun görüntüleri sızdırıldı.

Huawei Mate 20 Pro, su damlası adıyla nitelendirilen ekran çentiği ile gelecek

Huawei’nin, İngiltere Londra’da, 16 Ekim tarihinde düzenlenecek bir etkinlik kapsamında tanıtacağı yeni cihazları Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro, son dönemlerin en çok merak edilen akıllı telefonları. Mate 20 serisi, işlemci de kullandığı dünyanın ilk 7 nm ile üretilen işlemcisi Kirin 980 ile dikkat çekiyor. Haklarında birçok bilgi sızdırılan modellerden Huawei Mate 20 Pro’nun, şimdi de ön paneli gün yüzüne çıktı.

Sızdırılan görselden yola çıkarak, tasarıma dair oraya çıkan bilgilere bakılırsa, MAte 20 Pro, su damlası adı verilen bir çentiğe sahip olacak. Kullanıcıları 6.9 inçlik kavisli ekran bekliyor. Çentik, Mate 20 modelinden biraz daha büyük olacak. Panel soldan sağa doğru incelendiğinde, ilk dairesel kesimin kızılötesi bir kamera olduğu tahmin ediliyor. Daha önce modelin 3D yüz tanıma sistemine sahip olacağı iddia edilmişti. Kızılötesi kameradan sonra gelen kısımda ise 25 mp bir ön kamera yer alacak. Ön kameranın yanında da kulak içi bir oval hoparlör bulunuyor. Son olarak 3D yüz algılama için hoparlörün yanına yerleştirilen sensörlerin bulunduğu görülüyor.


Huawei Mate 20 Pro Ciddi Yeniliklere Sahip OlacakHuawei Mate 20 Pro Ciddi Yeniliklere Sahip Olacak
Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro satış fiyatı belli olduHuawei Mate 20 ve Mate 20 Pro satış fiyatı belli oldu

PAYLAŞ