Huawei Mate 20 Pro'nun görüntüleri sızdırıldı. - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro'nun görüntüleri sızdırıldı.

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-21 09:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin asıllı ve çok uluslu bu şirket yeni çıkardığı telefonlarla günümüzdeki kullanıcıların büyük beğenisini topluyor. Özellikle ürettiği cihazlar ve sunduğu hizmet kalitesinden dolayı kullanıcıların ilgisini çeken firma ülkemizde de büyük bir ilgi görüyor. Son dönemlerde oldukça başarılı adımlar atarak ilerleyen Çin asıllı firma kullanıcılarını merak ettiren bir akıllı telefon geliştiriyor.

Huawei Mate 20 Pro görselleri sızdırıldı!

Uzun bir süredir beklenen Huawei'nin yeni telefonu Mate 20 Pro'nun bir görseli sızdırıldı. Son günlerde oldukça merak edilen bu telefonun görseli kullanıcıların merakını birazda olsa dindirmeyi başardı. Köklü değişiklikler yapan firma bu amiral gemisinde oldukça iddialı. Sızdırılan görselde telefonun  yan taraflarının çerçevesiz olduğu görüyoruz. Huawei'nin yeni cihazı, Çin pazarındaki Oppo ve Vivo gibi şirketlerin yolundan gittiğini söyleyebiliriz. 3 kamerasının olacağı söylenen cihazda arka ve ön tarafta parmak izi okuyucusu bulunmuyor. Son dönemde popüler olan ekrana gömülü parmak izi okuyucusundan kullanmış olabileceği akıllara geliyor. Birçok şirket yeni çıkarttığı telefonlarında ekrana gömülü parmak izi okuyucusu kullanıyor.

Huawei bu cihazında diğer telefonlarındaki tasarımdan farklı bir tasarıma gideceğini söylemiş oluyor. Yeni görseller atılır mı ve ya firma bu konuda açıklama yapar mı bilmiyoruz fakat telefonun tasarımı oldukça iyi duruyor. Özellikle kullanıcıları cezbeden çerçevesiz ekranla ülkemizde büyük bir satış yapabilir. Diğer firmalara göre biraz daha ucuz olan bu şirketin telefonları performans konusunda da oldukça başarılı.





PAYLAŞ