Huawei Mate 20 Pro'nun Dikkat Çeken Şarj Özellikleri - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro'nun Dikkat Çeken Şarj Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 16:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin en son amiral gemisi serisi olan Mate 20 Pro modelleri sahip oldukları şarj teknolojileri ile ön plana çıkıyorlar. Mate 20 Pro cihazları gerek kamera gerekse tasarım olarak her alanda ön plana çıkan güçlü bir amiral gemisi cihaz olarak biliniyor. Cihazın bu güçlü işlemcisini ve ekranını destekleyen bataryası ile en çok beğenilen noktalardan birisi oluyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Mate 20 Pro modelinin sahip olduğu kablosuz şarj teknolojisi ve özellikleri hakkında bilgiler vereceğiz. Mate 20 Pro’da bulunan batarya sadece cihaza enerji vermesiyle kalmıyor birçok yeteneği de bulunuyor. Özellikle akıllı telefonlar kimsenin elinden düşmezken bu noktada uzun süre kullanımlarda modelin batarya performansı önemli noktalardan birisi oluyor.

Mate 20 Pro Batarya Teknolojileri

Mate 20 Pro İle Beraber Gizemli Bir Proje GeliyorMate 20 Pro İle Beraber Gizemli Bir Proje Geliyor

Bu kapsamda ise Mate 20 Pro modelinde pil yetenekleri oldukça üst seviye olan bir 4200 mAh’lik kapasiteye sahip batarya görüyoruz. Bu pil kablolu hızlı şarj desteği sunarken dilerseniz 15 W kablosuz hızlı şarj desteği ile de şarj etmeniz mümkün oluyor. Modelde yer alan bu kablosuz şarj desteğinin TÜV güvenlik onayına sahip olduğu ve ayrıca kablo karışıklıklarına gerek kalmadan güvenli ve hızlı bir şekilde cihazı şarj etmeniz mümkün oluyor. Ayrıca Mate 20 Pro’nun batarya yetenekleri bunula sınırlı kalmayıp kendi cihazınız ile başkalarının akıllı telefonunu ters şarj özelliği sayesinde kablosuz bir şekilde şarj edebilirsiniz.

Mate 20 Pro İçin En İşlevsel Aksesuarlar

Mate 20 Pro modelinin belki de en dikkat çekici teknolojilerinden birisi olan ters şarj etme özelliği bulunuyor. Bu sayede şarjı biten bir cihazı Mate 20 Pro modeliyle şarj etmek mümkün oluyor. Özellik varsayılan olarak kapalı olurken Ayarlar > Pil > Kablosuz ters şarj bölümünden özelliği açabiliyorsunuz. Açtıktan sonra destekleyen bir akıllı telefonu Mate 20 Pro’nun arka yüzeyine koyduğunuz zaman cihaz şarj olmaya başlayacaktır.


Mate 20 Pro İçin En İşlevsel AksesuarlarMate 20 Pro İçin En İşlevsel Aksesuarlar
Kırmızı Huawei Mate 20 Pro İçin Tarih Belli OlduKırmızı Huawei Mate 20 Pro İçin Tarih Belli Oldu
Yapay zeka desteği alan Huawei Mate 20 Pro neler yapabiliyor?Yapay zeka desteği alan Huawei Mate 20 Pro neler yapabiliyor?

PAYLAŞ