Huawei Mate 20 Pro'da Kablosuz Şarj Özelliği Olacak - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro'da Kablosuz Şarj Özelliği Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-20 19:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ekim ayı ile beraber Huawei cephesinden yeni amiral gemisi modelinin sunulması bekleniyor. Yapılacak olan lansman ile beraber yüksek bir ihtimalle Huawei Mate 20 Pro serisini göreceğiz. Şimdi ise cihaza dair yeni iddialar ortaya çıkarken gelen bilgilere göre Mate 20 Pro modelinde kablosuz şarj etme özelliği yer alacak. Ancak kablosuz şarj olma değil kablosuz şarj etme olarak ifade edildiğinin altını çizelim. Bu noktada Huawei’nin kablosuz kulaklığı olması beklenilen FreeBuds 2 Pro için önemli bir detay olacak diyebiliriz. 16 Ekim tarihinde Huawei’nin lansmanı gerçekleşecek ve Mate 20 serisi haricinde yeni nesil kablosuz kulaklık modelleri olan FreeBuds 2 Pro’nun gelmesi bekleniyor.

Özellikle Apple’ın popüler AirPods kulaklıklarına rakip olarak gelecek bu kulaklıklar ilginç bir özelliğe de sahip olacaklar. Şirketin Mate 10 Pro ve P20 Pro serisinde yer vermediği kablosuz şarj özelliği Mate 20 Pro serisi ile beraber ilginç özelliklere sahip olarak gelebilir. Bu noktada Mate 20 Pro cihazı kendi içerisinde kablosuz şarj etme yeteneğine sahip olabilir. Bu noktada Huawei’nin çıkartacağı yeni FreeBuds 2 Pro kulaklıklar ile beraber bu kulaklıklar Mate 20 Pro telefonları üzerinden şarj edilebilecek. Bu durum ise pazarda bir ilk olacak ve Huawei’nin mühendislik başarısı olarak gözükecek.

Huawei Mate 20 yeni kamera özellikleriyle diğer akıllı telefonlara fark atacakHuawei Mate 20 yeni kamera özellikleriyle diğer akıllı telefonlara fark atacak

FreeBuds 2 Pro Yakında Geliyor

Huawei’nin Mate 20 serisini çıkartması kesin olarak beklenirken diğer yandan ise FreeBuds 2 Pro adlı yeni kablosuz kulaklığı AirPods ve diğer kulaklıklara rakip olarak geliyor. Hi-Res Wireless Audio teknolojisinin gelişmiş versiyonuna sahip olacak olan kulaklık bu noktada iyi bir bass ve ses deneyimi sunabilecek. Bu yeni kulaklığında 16 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Huawei etkinliğinde Mate 20 serisi ile beraber tanıtılması bekleniyor.


Huawei Mate 20 Pro nasıl olacak?Huawei Mate 20 Pro nasıl olacak?

PAYLAŞ