Huawei Mate 20 Pro'da Bulunan Sağlık Yetenekleri - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro'da Bulunan Sağlık Yetenekleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 22:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin en yeni amiral gemisi modeli olan Mate 20 Pro serisi sahip olduğu özellikler haricinde yapay zeka yetenekleri ile de ön plana çıkan bir model oluyor. Akıllı telefonlar kullanıcıların bir kişisel asistanı olmaya devam ederken bu noktada sağlık verilerini bile artık telefonlarımızdan takip ediyoruz. Bu içeriğimizde sizlere Mate 20 Pro serisinde bulunan Sağlık uygulamasının en güzel özellikleri ve yeteneklerinden bahsedeceğiz.

Huawei Mate 20 Pro Sağlık İzleme

Cihazda varsayılan yüklü olarak gelen sağlık uygulaması içerisinden birçok özelliği barındırıyor. Uygulamayı ilk açtığınız zaman sizleri boy, yaş ve kilo girmeniz için çeşitli bilgi doldurma yerleri karşılayacaktır. Bu değerleri girmeniz ilerleyen dönemlerdeki karşılaştırmalarınızı kolaylaştıracaktır.

Mate 20 Pro'da Bulunan Dikkat Çekici Yapay Zeka ÖzellikleriMate 20 Pro'da Bulunan Dikkat Çekici Yapay Zeka Özellikleri

Adım Sayma

Uygulamayı açtığınızda adım sayma özelliği otomatik olarak başlayacaktır. Ayrıca widget ile kilit ekranınızdan bile adım sayacı görmeniz mümkün olacaktır. Adımlarınızı günlük, haftalık ve aylık olarak görmeniz mümkün durumda. Günlük olarak hangi saatlerde yürüdüğünüz ve hangi saatlerde yoğun olarak adım attığınız gibi detaylar uygulama içerisinde yer alıyor. Ayrıca adım haricinde tırmanma, yürüme ve koşma gibi faaliyetlerinde bulunduğunu belirtelim.

Kilo, Nabız ve Uyku Takibi

Uygulama ile uyku ve nabız takiplerinizi de basit bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca Huawei Band 2 Pro akıllı saatiniz var ise senkronizasyon bir şekilde takiplerinizi gerçekleştirebilirisiniz. Akıllı bilekliğiniz uyku verilerinin en detaylı bilgilerini uygulamaya gönderecek ve kaç saat uyudunuz ve hangi saatler derin uykudaydınız gibi detayları görme şansınız olacaktır. Uyku verileri de tıpkı adım gibi günlük, haftalık ve aylık olarak takip edilebilmektedir.

Çeşitli egzersiz takipleri

Mate 20 Pro sağlık uygulaması sayesinde bisiklet, adım, yürüme ve çeşitli antremanların kayıtlarını tutabilir ve farklı egzersizleri takip edebilirsiniz. Bu noktada egzersiz planınızı seçerek işlemlere başlayabilirsiniz. Bir koşu planı seçtiyseniz ona göre antreman detayları giriyor ve detaylı menü sayesinde tüm istatistiklerinizi tutmuş oluyorsunuz. Haftada kaç kez koşacağınız ve koşu esnasındaki nabız ve süre rekorları gibi hazır ayarları da tercih edebilirsiniz.

Günlük egzersiz ve faaliyetlerinizin takibi ve kontrolü için Mate 20 Pro cihazınızda yer alan sağlık uygulamasını tercih edebilirsiniz.  


Huawei Mate 20 Pro Üç Boyutlu Yüz Tanıma Özelliğinin FarklarıHuawei Mate 20 Pro Üç Boyutlu Yüz Tanıma Özelliğinin Farkları
Mate 20 Pro Yiyeceklerin Kalorilerini İşte Böyle Tespit EdiyorMate 20 Pro Yiyeceklerin Kalorilerini İşte Böyle Tespit Ediyor
Mate 20 Pro'dan sonra çıkacak olan o telefon!Mate 20 Pro'dan sonra çıkacak olan o telefon!

PAYLAŞ