Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de kaç TL'den satılacak? - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de kaç TL'den satılacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 09:50:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Huawei Mate 20 Pro için dün resmi tanıtım gerçekleştirildi. Resmi tanıtım sonrasında en çok merak edilen “Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de kaç TL'den satılacak?” sorusu yanıtını arıyor. İşte detaylar.

Huawei uzun zamandan beri beklenti yaratan telefon serisi Mate 20’yi tanıttı. Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X ve Mate 20 RS Porsche Design olmak üzere 4 farklı telefon ile büyük bir gösteriş yapan marka, 4 telefonunda da farklı özelliklere yer vererek kişilerin kendine en uygun modeli almasına imkân tanıdı. Yapılan açıklamalarda telefon fiyatlarındaki yükseliş de dikkatlerden kaçmadı. Öyle ki daha önceki modellerinde daha uygun fiyatlarla piyasaya çıkış yapan marka, Huawei Mate 20 Pro için 1049 Euro’dan başlayan bir etiket fiyatında karar kaldı. Fiyatların önceki amiral gemilerine göre daha yüksek olması, cihazın Türkiye’deki fiyatını da düşündürdü.

Huawei Mate 20 Pro vs iPhone Xs Max Karşı KarşıyaHuawei Mate 20 Pro vs iPhone Xs Max Karşı Karşıya

Huawei Mate 20 Pro vs iPhone Xs Max Karşı Karşıya

Huawei Mate 20 Pro Türkiye fiyatı ne olacak?

Türkiye’ye en yakın olarak Avrupa için Huawei Mate 20 Pro satış fiyatı 1000 Euro civarında. Şu anda Türkiye’deki fiyatlara bakıldığında resmi olarak cihazın 6.999 TL gibi fiyatlardan satılacağı belirtiliyor. Şu anda ana tedarikçiler dışında fiyat almak çok fazla mümkün olmazken bazı siteler cihazı henüz satışa dahi çıkarmadı. Resmi olarak satışa sunulan fiyatlar göz önünde bulundurulduğunda cihazın çok uygun bir fiyattan satılmayacağı da net olarak görülüyor.

Huawei Mate 20 Pro'nun Resmi Tanıtım Videosu Yayınlandı


Huawei Mate 20 Pro Çalışırken GörüntülendiHuawei Mate 20 Pro Çalışırken Görüntülendi
Huawei Mate 20 Pro Tanıtıldı İşte Özellikleri ve FiyatıHuawei Mate 20 Pro Tanıtıldı İşte Özellikleri ve Fiyatı

PAYLAŞ