Huawei Mate 20 Pro kullanıcılarına büyük şok! - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro kullanıcılarına büyük şok!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-06 11:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 20 Pro çok kısa bir süre önce piyasaya sunulmasına rağmen hataların yaşanmaya başlanması tepki çekti. İşte detaylar

Huawei büyük tanıtımlarda yeni telefon modeli Huawei Mate 20 Pro ile sahneye çıktı. Yeni Mate 20 serisinde 4 farklı modele yer veren marka yeni telefonlarıyla büyük beğeni toplamıştı. Samsung ve Apple'ın ardından sektörde üçüncü olarak yer alan ve yükselmek isteyen marka yeni serisi ile bu konuda büyük bir umut verse de yaşanan Huawei Mate 20 Pro hatası markanın hedef haline gelmesine neden oldu.

Huawei Mate 20 Pro Çalışırken GörüntülendiHuawei Mate 20 Pro Çalışırken Görüntülendi

Huawei Mate 20 Pro Yeni Nesil Hafıza Kartı Desteği Sunuyor

Huawei Mate 20 Pro yeşil ekran sorunu!

Mate 20 Pro modellerinde kullanıcıların büyük bir bölümü yeşil ekran sorunu ile karşı karşıya kaldı. Daha çok Avrupa bölgesindeki kullanıcıları etkilediği görülen bu sorun, ekranda büyük bir yeşil leke olarak görülüyor. Telefon kullanımını büyük ölçüde zora sokan bu durum ayrıca henüz netleşmemiş durumda. Öyle ki sorunun neden kaynaklandığı bilinmiyor. AMOLED ekranlarda yaşanan sorun nedeniyle LG ve BOE firmaları da yine zan altında kalmış durumda.

Resmi açıklama yetersiz kaldı  

Huawei'nin Birleşik Krallık topluluk forum yöneticisi tarafından yapılan açıklama ile konuyla ilgili ilk detaylar paylaşıldı. Açıklamalarda yeşil ekran hatası ile karşılaşan kullanıcıların koşulsuz bir şekilde telefonlarını yeni bir Huawei Mate 20 Pro ile değiştirebileceği ifade edildi. Bu durum kullanıcıların mağduriyet yaşamaması adına önemli olsa da yeni telefonlarda da benzer hatanın yaşanma ihtimali bulunuyor.  

Huawei Mate 20 Pro Tanıtıldı İşte Özellikleri ve Fiyatı


Huawei Mate 20 Pro Tanıtıldı İşte Özellikleri ve FiyatıHuawei Mate 20 Pro Tanıtıldı İşte Özellikleri ve Fiyatı
Huawei Mate 20 Pro Yeni Nesil Hafıza Kartı Desteği SunuyorHuawei Mate 20 Pro Yeni Nesil Hafıza Kartı Desteği Sunuyor
Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de kaç TL'den satılacak?Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de kaç TL'den satılacak?

PAYLAŞ